25 12
發新話題

[others] WA / KWC mini UZI 金屬身

WA / KWC mini UZI 金屬身

聽聞台灣嗰邊已有”警星”出嘅金屬身比WA / KWC mini UZI
聽講要執少少,改裝後重約3kg ,價錢係台幣4000。
有興趣師兄請準備...
資料來源:軍火酷
http://www.arms-cool.net/forum/thread-103346-1-1.html

回覆 1# 的帖子

如果買KWC 比我就唔換身, 反正都金身,
不過KWC 冇TOP GAS 匣呢, 呢支夥我有諗過入手, 而且好似同真鐵一樣既"真正OPEN BOLT" SYSTEM
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-11-2011 14:54 發表
如果買KWC 比我就唔換身, 反正都金身,
不過KWC 冇TOP GAS 匣呢, 呢支夥我有諗過入手, 而且好似同真鐵一樣既"真正OPEN BOLT" SYSTEM
唔好意思師兄,乜KWC本身都已經係金身?
另外我見台灣有出改件可將CO2匣改GAS匣!

回覆 3# 的帖子

我係槍街見到寫住 " KWC MINI UZI 金屬槍身"  ; 甘個改件HK 有冇賣??

有無師兄擁有KWC mini UZI,可討論一吓?

KWC mini UZI 100% surely not the metal body~

引用:
原帖由 Ang123456 於 19-11-2011 20:48 發表
KWC mini UZI 100% surely not the metal body~
個身其實係咪得個頂蓋係金屬?Thanks!!

係,新版抄WA,所以open bolt,我有支wa uzi mini 用黎玩就ok,打就免啦
可買wa gas mag試下

回覆 8# 的帖子

係wor, 錯了, 可能睇錯, 上網睇真係膠身, sorry, 誤導左ching 們

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-11-2011 01:06 發表
係wor, 錯了, 可能睇錯, 上網睇真係膠身, sorry, 誤導左ching 們
唔緊要!其實我都有支WA,等咗套kit足足一年!

回覆 10# 的帖子

呢支野的確做得幾好, 最近睇開支槍先知個SYSTEM 做得幾好!

何解師兄說這支的system好?我同意8樓所說,WA這支自己玩還可以,打就不行。打134a拖泥帶水,打top gas不知頂到多少槍,而且單發會失靈。話須如此,小弟也在等這套kit,也希望有高人能幫我解決打top gas的問題。

回覆 12# 的帖子

其實我只覺得佢個 system 做得都算像真, 行open bolt system 插匣不用上鏜就打到, 好快 , 至於wa 日本原裝都係預打134 不是嗎?!諗諗吓kwc uzi 同 ksc m11 價又差唔遠都係買支m11 好d...

如果有KWC,可搵吓嗰件套件將CO2匣改成Gas匣!
如果有WA,可到”西京”買匣,$5XX一隻!

25 12
發新話題