發新話題

[WE] 玩左排WE M4,分享小小野

小弟同幾個朋友係出scar ob果陣已經買定哂ra既hopup準備m4 ob,真係冇問題,仲好掂!
聽聞宜家出果d已經好有問題!
不過ra好似又出新款hopup for we ob

引用:
原帖由 MK~ 於 20-11-2011 02:22 PM 發表

家陣搵唔返粒野出黎,唔係一影相對比你就會知咩事
你掂可能你好彩
但家陣RA透明果隻hop up膠係完全唔掂!!!
以前點掂都好,家陣果隻唔得就係唔得...

佢E家又出左隻黑色既hop up膠,但預期比錢換
倒不如郁 ...
我枝手槍都係用ra

KM又唔掂,有乜好介紹??

引用:
原帖由 Terryimac 於 21-11-2011 11:15 AM 發表
多謝分享,其實點解原廠重會犯d 咁既錯誤呢,改左OB就應該改善下呢個關不掉的hop up la , 我支重係銅芯,真係無時間無心機攪佢,有機會裝套kit 的時候我一定攪左呢part先砌槍
其實用埋D最白痴既方法係關到既,,就係搵野了起佢...

我用0.25咋喎,又遠又直。

其實成日聽話飛機會KICK住,
我就覺得係飛機膠件工差較大,
要汁一汁,我3枝OB,..枝枝汁既位都唔同,
之前係WE個POST都有出過相,汁一汁飛機果3條鬼就好順,
HOPUP方面,可能真係小弟好彩到差少少就中6合彩啦,4粒RA HOPUP膠都冇問題....
其實我覺得HOPUP膠啜D會好D,因為啖氣真係會出哂噤多氣,最緊要都係飛機要順囉

引用:
原帖由 silvermanto 於 12-1-2012 03:58 PM 發表
我支ob scar 都有嘔彈問題。換咗RA tech 粒hopup 膠都一樣。第-槍好大力。笫二槍冇彈。緊住槍咀向下就有粒彈屚出黎。第三發有彈但冇力。一面罐都唔穿。已俾WE 整。有保養但要收 人工。仲未攞得槍。 ...
我覺得係個BOLT太大力向個HOPUP撞,
我都有噤既問題,,
解決方法係,,,用0.3BB,開大D HOPUP...

引用:
原帖由 nishi 於 12-1-2012 04:33 PM 發表
我岩岩都換左個OB KIT比支SCAR...嘔彈很嚴重...
SET到個HOP唔再嘔彈, 粒彈就炒左上太空...
有方法搞既,不過好煩囉...

引用:
原帖由 N_G 於 18-1-2012 09:41 AM 發表
有冇師兄支WE M4頂骨肥左.....一直都係裝ap , 早兩日換左支真野EOT先知裝唔到 , 灰到呢
宜家果d唔知, 不過第一水身就good fit!

發新話題