發新話題

R29金杯.45手槍不完整開箱文

請問師兄邊度入嫁? 幾錢? thx

引用:
原帖由 JBL 於 11-12-2011 21:11 發表

QXF,$620
thx 師兄! 細佬我好喜歡e個marking.

請問師兄佢係唔係馬記跟系統嫁? thx

引用:
原帖由 JBL 於 11-12-2011 22:13 發表

請看[url]http://ww2.gun-world.net/usa/handgun/m1911s/colt/nm.htm[/url]
正呀~

細佬我個支係差個前後星 & grip就~

引用:
原帖由 JBL 於 15-12-2011 22:41 發表
小弟愛玩槍,但唔打WARGAME10年有多,所以無實戰表現比你,
但支槍亳無鬆同搖,音爆好响,打到依家無問題,原盒仲送多隻後備飛機比你用,
國九手槍呢支絕對係代表作........(除咗條外管肉咗D)
咁正~!?
自己送比自己ga聖誕禮物有冇機會呢~

引用:
原帖由 JBL 於 15-12-2011 22:48 發表
以經比人搶得7788,你買到現貨至算.......
只可以講... 上星期去見到有...

枝vva...

引用:
原帖由 JBL 於 15-12-2011 22:58 發表
去明槍試吓喇!460蚊咋,祝你好運.......
聽日就去!

琴日去QRS個度見到佢地返左貨~

引用:
原帖由 JBL 於 10-1-2012 21:03 發表

咁有冇買呀?換理木柄同外管靚晒!
月底先得... 無銀...

引用:
原帖由 JBL 於 10-1-2012 21:32 發表

哈哈...月底又賣晒咪死!有無信用咭碌住先呀?
唔得! 咁會洗大左!

引用:
原帖由 Jockey 於 10-1-2012 23:45 發表
我見佢好似得番幾支
問過... 係... 但係洗大左... 又要...

Done...

我個支試個陣就無留意到, 返到屋企就發現個trigger細左dd搖搖地, 用aa膠+3層電線膠布攪掂左.  有時扣會無返應, 加陣攪攪個三叉片最右手邊個片正常晒~

不過支槍一返黎真係油水多到呢... hop-up膠都有... 買左返去第一時間清晒佢上過d油...

發新話題