發新話題

[others] 5ku wa m4 gbb hopup 座 !

5ku wa m4 gbb hopup 座 !

各位師兄好 ! 我買左 5ku hopup 座 ! 但係 aeg 管同連埋 aeg hopup 好難插入去個座 , 一黎太迫反而迫到d hopup 膠位頂到 "定住條管個 parts" ! 同埋睇左 f22 師兄教學 , 係咪都要 cut 條管後尾個部份 !?!? 謝謝 !

首先,我個教學係"改用5.1hop up膠",如果你用番aeg膠就唔使cut內管。
不過5KU隻座窿位唔夠深,需要鑽深啲先可以正常入到hop up膠。

明白 ! 唔該師兄先 ! 咁 PRO-ARMS 個隻又可唔可以直上 ? thanks !

想問下PRIME個HOPUP座需唔需要鑽深啲先可以正常入到hop up膠?

引用:
原帖由 samsamsam 於 20-12-2011 22:05 發表
明白 ! 唔該師兄先 ! 咁 PRO-ARMS 個隻又可唔可以直上 ? thanks !
未用過.......

引用:
原帖由 t082gt 於 20-12-2011 22:48 發表
想問下PRIME個HOPUP座需唔需要鑽深啲先可以正常入到hop up膠?
唔使,一買即裝

引用:
原帖由 F22 於 20-12-2011 23:01 發表

唔使,一買即裝
F22 師兄 ! 咁講 PRIME個HOPUP座 都可以用到AEG 管同AEG 膠 ? Thanks!

引用:
原帖由 samsamsam 於 20-12-2011 23:21 發表

F22 師兄 ! 咁講 PRIME個HOPUP座 都可以用到AEG 管同AEG 膠 ? Thanks!
Prime有兩款hop up座,一隻係WA數另一隻就係用aeg管同hop up膠

引用:
原帖由 F22 於 20-12-2011 23:25 發表

Prime有兩款hop up座,一隻係WA數另一隻就係用aeg管同hop up膠
唔該晒 f22 師兄 !

但係p字 hopup 座邊度仲有得買 !?! 問過幾間都冇  !
Thanks !

引用:
原帖由 samsamsam 於 21-12-2011 11:19 發表

唔該晒 f22 師兄 !

但係p字 hopup 座邊度仲有得買 !?! 問過幾間都冇  !
Thanks !
冇?我尋日都仲見到明腸有...........

引用:
原帖由 F22 於 21-12-2011 18:53 發表

冇?我尋日都仲見到明腸有...........
個隻唔係比 AEG 管同 AEG 膠用 ! 問過了  !!!

引用:
原帖由 F22 於 20-12-2011 23:01 發表

唔使,一買即裝
佢夠深裝AEG HOPUP膠,咁個HOPUP 膠個咀夠唔夠出。PRIME個口個直徑夠唔夠大裝5.1HOPUP 膠,洗唔洗鑽出D。

引用:
原帖由 t082gt 於 3-1-2012 22:11 發表

佢夠深裝AEG HOPUP膠,咁個HOPUP 膠個咀夠唔夠出。PRIME個口個直徑夠唔夠大裝5.1HOPUP 膠,洗唔洗鑽出D。
http://www.civiliangunner.com/cg ... id=72941&page=1
要鑽.........

發新話題