28 12
發新話題

[認真] 我同佢有冇得發展?(對師兄們來講只係小朋友問題)

我係樓主,
呢期多野做,無上cgf ,
除左無上cgf,我有兩日無send sms比佢,
之前佢send比我問我做咩幾日唔搵佢,
我位高人同我講,我得左手啦,但係大家點睇呢?

拿!!!如果佢唔係個啲對男仔好"熱情"既女仔,又or唔係MK妹係正常女仔既話..
我諗佢真係對你有興趣,拿!有興趣昨!
曖昧多啲先出手可能好啲

引用:
原帖由 Anonymous 於 3-1-2012 18:58 發表

有個師兄之前教過人用珍寶珠同飲管包成一紮花咁,
但係我之前教過佢咁整比個fd,如果我玩番,會唔會唔work,
最近我諗到條計仔對付條炸兩,同個女仔出街果時,玩熄電話遊戲,睇佢點做炸兩,
好似我諗得太多tim...
smart phone 未出現既時間都會有人同你玩既

引用:
原帖由 LesterCPY 於 11-1-2012 17:41 發表
拿!!!如果佢唔係個啲對男仔好"熱情"既女仔,又or唔係MK妹係正常女仔既話..
我諗佢真係對你有興趣,拿!有興趣昨!
曖昧多啲先出手可能好啲
um我覺得佢唔似係mk妹,我對mk妹有性趣,但係無興趣,
我對正常女仔有興趣d
所以先中意佢,話說我唔係因佢個樣而中意佢,
我係中意佢d性格,同我都係差唔多

又係我...我係樓主
214情人節就到,我都鼓起勇氣,想同佢表白,
但係我地見過四次,send左個半月sms,
其實夠唔夠,個個都話我好慢,佢又同我有d曖昧
如果再唔表白,佢可能覺得我係玩佢,又或者無左feel...
我諗緊去邊同佢表白好...

改一改...應該係送你番屋企掛-

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-2-2012 22:44 發表
又係我...我係樓主
214情人節就到,我都鼓起勇氣,想同佢表白,
但係我地見過四次,send左個半月sms,
其實夠唔夠,個個都話我好慢,佢又同我有d曖昧
如果再唔表白,佢可能覺得我係玩佢,又或者無左feel...
我諗緊去邊同 ...
幸福係要自己爭取

引用:
原帖由 Waterter 於 4-2-2012 23:19 發表

幸福係要自己爭取
我緊係知啦,寧願失敗,都唔可以後悔!

引用:
原帖由 Anonymous 於 4-2-2012 23:31 發表

我緊係知啦,寧願失敗,都唔可以後悔!
您咁年輕大把機會喇

引用:
原帖由 Waterter 於 4-2-2012 23:34 發表

您咁年輕大把機會喇
呢一次係我既第一次,我對咩野反應都有心理準備
1.答應 2.叫我比時間 3.拒絕 4.走左去

有左結果lu,完完全全失敗左!
不過我一d都冇後悔過!
現在,我可以繼續走,搵一個鍾意我既人,
故事就咁完左啦

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-2-2012 17:39 發表
有左結果lu,完完全全失敗左!
不過我一d都冇後悔過!
現在,我可以繼續走,搵一個鍾意我既人,
故事就咁完左啦
E+唔得ja
可能將來會再一起(如果有緣)
再唔係咪下一個
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-2-2012 17:44 發表

E+唔得ja
可能將來會再一起(如果有緣)
再唔係咪下一個
哈,我已經講明唔會等,
將來如果佢搵我,我一定唔會番轉頭!
開新一頁囉!

28 12
發新話題