發新話題

[others] ProWin 匣lock bolt不了 一問...[已解決]

ProWin 匣lock bolt不了 一問...[已解決]

想問問C兄們有冇方法整整佢??
我見有個"ProWin Bolt Lock Spring" 唔知安完會否解決到問題嗎??

回覆 1# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 27-12-2011 09:29 PM 發表
尾果條彈弓唔夠硬,升唔高個尾,換條硬d就ok我試過,不過我係比番廠整唔係自已整
師兄, "尾果條彈弓" 姐係邊條?

回覆 3# 的帖子

小弟新手, 唔知係邊

回覆 5# 的帖子

彈咀個條 彈弓??

我拉鬆左條野...之後lock 到了!!!

可以試下搵野頂高條彈弓一係拆出來拉長小小
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 28-12-2011 06:12 PM 發表
可以試下搵野頂高條彈弓一係拆出來拉長小小
係呀c兄!!小弟無意中一拉∼∼搞定!!
但新個批Pro匣會唔會咁呢??

坩得意拉鬆條彈弓反而 lock 到 bolt

引用:
原帖由 hung 於 28-12-2011 11:03 PM 發表
坩得意拉鬆條彈弓反而 lock 到 bolt
係呀!!
小弟有1隻bomber同G&P
咁上empty匣啦
拉handle, 見2隻匣有同一共通點
拉盡時個bolt lock 會比個匣頂頂上啦~
放handle lock bolt嘅時間, 個bolt lock 會落一落, bolt 會比頂住
但未拉spring 嘅prowin匣就冇lee 個情況出現
明顯係spring 問題

回覆 10# 的帖子

呢個我又唔清楚喇, 我冇用PRO-WIN 匣, 只用 GP 同BOMBER

另外重有兩三個方法解決類似既LOCK BOLT 問題, 但都不外乎頂實個BOLT CATCH 姐...

你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題