發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

我用0.25打,已試過由冇,慢慢試到扭盡,子彈約15M左右就跌了
拎走條BOTH眼見一定有下壓

引用:
原帖由 狙神 於 26-3-2012 17:56 發表
我用0.25打,已試過由冇,慢慢試到扭盡,子彈約15M左右就跌了
拎走條BOTH眼見一定有下壓
那檢查看看你的推蛋嘴...有沒有變形...如果沒有變形的話.那就得再研究了

F22兄 小弟剛剛試槍時發現碎彈..但太遲了如圖所示,請問可以給我意見點修理,同之後點樣防止同樣事情呢?
小弟新槍第二甲咋

附件

30-3-2012 13:52

引用:
原帖由 slps25120 於 30-3-2012 13:52 發表
F22兄 小弟剛剛試槍時發現碎彈..但太遲了如圖所示,請問可以給我意見點修理,同之後點樣防止同樣事情呢?
小分新槍第二甲咋
我果支個咀都爆晒了, 不過又唔覺有什麼影響, 而家都有1.5J, 射程都唔覺有影響.
VFC 出左SPARE 飛機SPARE 飛機了, 不過台灣果邊都只係PRE-ORDER....

回覆 199# 的帖子

有影響呀,不到10米,bb彈就向下了...

引用:
原帖由 slps25120 於 30-3-2012 17:33 發表
有影響呀,不到10米,bb彈就向下了...
有冇清潔過內管, 抹吓佢可能好D, 條管D油抹出來幾嚇人

引用:
原帖由 F22 於 24-3-2012 08:45 發表

>1.why not?
>2.可以係可以,但做乜要換?
>3.熱天絕對會!!
>4.只要係14mm左牙就用得
我係D airsoft website搵左好耐都唔見有短管 請問你知道那裡有得賣嗎? 可以PM我嗎?
同埋邊間買最好? PMPM thanks

引用:
原帖由 spray3137 於 2-4-2012 19:07 發表

我係D airsoft website搵左好耐都唔見有短管 請問你知道那裡有得賣嗎? 可以PM我嗎?
同埋邊間買最好? PMPM thanks
原裝已經可以改到短管啦,向左一擰咪得囉..........

各位AR GBB用家將有新野玩,angry gun將會出產各種後座力buffer,由WA糸統,WE,KSC連VFC都有份......
小弟得angry gun方面賞識送咗條試版我玩吓............一裝後座力加三成!!
由於只係試版所以冇相睇..........直接去片~~
http://www.youtube.com/watch?v=7AfrPR2ASU8&feature=youtu.be
至於幾時出幾多錢邊度買有無老翻呢,小弟唔知..........

引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 10:36 發表
各位AR GBB用家將有新野玩,angry gun將會出產各種後座力buffer,由WA糸統,WE,KSC連VFC都有份......
小弟得angry gun方面賞識送咗條試版我玩吓............一裝後座力加三成!!
由於只係試版所以 ...
安兄, 咁KJ 會否啱裝呢??

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 4-4-2012 10:58 發表

安兄, 咁KJ 會否啱裝呢??
未試過答唔到你..........

引用:
F22 c-hing 你同 Angry Gun 有咩特殊關係呢...

引用:
十分期待

...................

引用:
VFC唔係有buffer架咩

我要鋼bolt!決心416c

發新話題