發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

發神經非官方試驗............
angry gun VFC 用buffer改落prime身試驗 支槍用prime鋼bolt+GP飛機
試驗連發可見彈匣先係最影響性能.......
第一匣悲他仆直真係仆直.........
第二匣係prowin gen1配井記0號出氣膠,最配合
第三匣係prowin gen2原裝出氣膠,疾疾地........
去片:
http://www.youtube.com/watch?v=BPfL9RFIJdg&feature=youtu.be

引用:
原帖由 thelastnight 於 2012-4-4 16:17 發表

VFC唔係有buffer架咩

我要鋼bolt!決心416c
我都恨緊呀!等到頸都長

VFC SPARE PART 飛機
DUMMY 機耳依舊都係金屬, 只係轉返灰色, 都係靠果粒機米上住, 至於膠料有冇改善就唔知了

附件

5-4-2012 13:34

引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 10:36 發表
各位AR GBB用家將有新野玩,angry gun將會出產各種後座力buffer,由WA糸統,WE,KSC連VFC都有份......
小弟得angry gun方面賞識送咗條試版我玩吓............一裝後座力加三成!!
由於只係試版所以 ...
終於有廠識得搵F22鳥

我都話,買GBB,唔洗睇支槍乜野廠
係睇F22有冇買

引用:
原帖由 wonglk 於 5-4-2012 14:07 發表

終於有廠識得搵F22鳥

係睇F22有冇買
絕對同意~~~~

回覆 213# 的帖子

香港有貨到了?

唔知G36岩唔岩裝呢?佢地個系統好似差唔多......?

引用:
原帖由 wonglk 於 5-4-2012 14:07 發表

終於有廠識得搵F22鳥

係睇F22有冇買
唔好擺我上神枱啦........

引用:

終於有廠識得搵F22鳥

係睇F22有冇買
支槍有咩唔得可以找他
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2012 22:54 發表

唔使擺~ 你本身已經係一個 "神人" ~~~

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-4-2012 22:57 發表

支槍有咩唔得可以找他
我支MP5係22牌的

引用:
原帖由 slps25120 於 5-4-2012 16:56 發表
香港有貨到了?
之前台灣訂過來,
頭先裝換時, 埋門一腳扣返粒E字夾落BOLT CARRIER, 扣完一拉....DOT一聲同點解隻飛機冇左回彈, 原來拉住佢條彈弓條PIN被拉埋出來..., CHECK返原來穿住彈弓落飛機尾筒條PIN造得太短, 兩邊得好丁屎穿住, 所以一拉就飛出來. 買左兩隻, 兩隻都係咁.
解決方法, 就同穿住飛機尾筒同飛機條PIN對換, 兩邊修返DD就可以, 而身短咗果條係夠長穿住飛機尾筒同飛機.

冇件有用,出鋼bolt啦唔該.......

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2012 22:54 發表

係差在我唔識
如果唔係我係FB幫你開個偶像專業

發新話題