41 123
發新話題

俾枝國產氣槍激到爆!

俾枝國產氣槍激到爆!

呢兩日晚上忙於在家裡又拆又裝, 搞到成頭煙兼眼火爆, 事緣之前買了兩枝國產M糸步槍, 行兩面罐力, 諗住拆開波箱, 將些塑膠杯士轉做金屬杯士, 等枝氣槍襟玩D, 初先用既金屬杯士牌子是GG, 點知裝入波箱度有一個窿位裝唔到, 其他位置齒輪軸心又好緊, 激氣之餘諗住唔夾牌子啫, 跟住標去旺角再買另外一隻牌子CA返來再裝, 又係禁樣, 國產槍公差真係大, 回想起舊時玩日本槍, 公差少之餘造工又精美. 最後將枝M4拆散先救番枝M16A2, 不過算啦, 食得鹹魚抵得渴, 國產槍價錢對得住佢機能和表現, 買番來玩兩面力唔好拆都OK既, 玩壞就算, 都係唔好要求咁高La!

講真..其實國狗真係唔洗點整..整又費神
不如都係玩壞先算

咁...結論係咩?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-1-2007 22:20 發表
咁...結論係咩?
應該係`玩壞就算, 都係唔好要求咁高La!`

我都有支cyma o既AK,
d螺絲好雞,
直頭食住左

我都有, But CYMX is OK.

引用:
原帖由 Michaeltamhk 於 30-1-2007 22:27 發表
我都有, But CYMX is OK.
波箱OK, Hopup _K ....

回覆 #4 -=亮=- 的帖子

枝大陸槍跌落地, 可能我仲加多腳添

引用:
原帖由 Michaeltamhk 於 30-1-2007 22:29 發表
枝大陸槍跌落地, 可能我仲加多腳添
咁又唔好..拆哂D有用既parts先

將枝M4拆散先救番枝M16A2

Now have a  China M4 Ears......

我諗起7j店既經典對答...

我枝xm8 解體後都懶得重組…

引用:
原帖由 -=亮=- 於 30-1-2007 22:21 發表

應該係`玩壞就算, 都係唔好要求咁高La!`
即係'粗打'
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Michaeltamhk 於 30-1-2007 22:38 發表
將枝M4拆散先救番枝M16A2
拆國產M4$500,救國產M16A2$500=國產M16A2$1000..Marui M16a2 $1300

41 123
發新話題