發新話題

俾枝國產氣槍激到爆!

國產野,,,打壞就丟|)
最多爆散佢d有用既野先丟

引用:
原帖由 miehk117 於 31-1-2007 13:06 發表
國產槍你轉件要用馬老2 因為國狗都係跟馬老2
如果馬老2既件都唔岩裝你支槍就冇得救:x
咁既公差...就算換佢自己既件都未必得
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 rYaN 於 31-1-2007 13:30 發表
國產野,,,打壞就丟|)
最多爆散佢d有用既野先丟
打壞就丟??咁咪換得好密??周時見D師兄帶支國狗去打,唔夠一日就收工喇喎~

引用:
原帖由 bravohk 於 31-1-2007 08:27 PM 發表

打壞就丟??咁咪換得好密??周時見D師兄帶支國狗去打,唔夠一日就收工喇喎~
噤打唔夠一日就收工...仲會再買咩

回覆 #1 Michaeltamhk 的帖子

這是相容性問題,不是公差...( 你可不能拿着一口公制螺絲說英制螺帽做錯嘛~)

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-1-2007 19:48 發表

咁既公差...就算換佢自己既件都未必得
唗心機+唗$$
本來無一物, 何處惹塵埃

同款的真槍, 係唔同國家製造都可能有D出入, 何況係玩具槍.

平貨係比D小朋友過吓手癮, 個價錢又可以比D家長接受.

打得GAME出去駁火, 如果壞左無得玩就好無癮.

玩得開心, 就一定要付出 $$$$$$$$   & 一分錢一分貨,

係鐵一般的定律

又要比錢, 又會激到爆的事, 我一定唔做.

回覆 #23 keane 的帖子

講得冇錯
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 keane 於 1-2-2007 11:40 發表
同款的真槍, 係唔同國家製造都可能有D出入, 何況係玩具槍.

玩得開心, 就一定要付出 $$$$$$$$ ...
一針見血~

引用:
原帖由 keane 於 1-2-2007 11:40 發表

玩得開心, 就一定要付出 $$$$$$$$ ...
吾...
你講得岩

因為我是抱着玩國狗既心態, TM既槍我都有幾枝(MP5K, MP5A5, G3SG1), 國狗其實不是太差, 因國狗既價錢絕對對得起佢價格, 好似我買兩枝JG M4和M16A2咁, 威力穿兩面罐, 損壞枝M16A2 只不過衰貪心, 多手拆開波箱換金屬杯士, 諗住襟玩D. 但無可否認, 佢地既技術巳日趨成熟, 現在我亦有CYMX 031, JGM16A2, JGM4A1(巳剩零件), 當然買國狗要試清楚和買之前看社評, 但充電器和電池最好不要用原装.

國狗.....useless.................:x :x :x

其實國狗一d都唔差,我有兩支AK,一支MP5,一支M16,支支都爆個波箱,全部換左鋼杯士,SET個齒,一d問題都無

我玩過fd枝國14,又準又直!

發新話題