23 12
發新話題

MP-5新鋼Bolt頭(每隻獨立流水編號)

MP-5新鋼Bolt頭(每隻獨立流水編號)

請問淨bolt頭?

回覆 2# 的帖子

點解同之前咁大出入.....  

快d 出先得ga !!!!!!!
塑膠戰隊

seems it a little more polishing?? a bit rusted......

TSX呢隻睇九成好似係"鑄鐵"bolt(有橙皮凹凸文及小小鏽色)? 同我朋友比我玩個隻全實心不鏽鋼料CNC Bolt唔同!

兩隻唔同牌子既Bolt head快啲上市!比大家有得比較!

同一間廠出?

Real Stuff

嘩!呢舊野係好野

又係laser射
搵隻有深刻嘅鷹黎睇下好無?
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

仲有, 流水號但係又同槍身編號唔同. 即係點? 積木槍?
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

回覆 8# 的帖子

好明顯~唔係啦XD~!

引用:
原帖由 rho837 於 13-1-2012 00:55 發表
TSX呢隻睇九成好似係"鑄鐵"bolt(有橙皮凹凸文及小小鏽色)? 同我朋友比我玩個隻全實心不鏽鋼料CNC Bolt唔同!

兩隻唔同牌子既Bolt head快啲上市!比大家有得比較!
之前唔係話CNC7075嗎?
不鏽鋼??
即時話有3間廠做???

引用:
原帖由 mk23 於 14-1-2012 02:35 發表

之前唔係話CNC7075嗎?
不鏽鋼??
即時話有3間廠做???
7075-T6 MP5 GBB SMG Bolt head? 我冇講過!唔信可以睇我之前既Post!

如果有人係美國改珍bolt head造GBB!話唔定就有三間廠出鑼?

回覆 14# 的帖子

1.)
最早有同好post了去台灣軍火酷,說7075鋁造的MP5 Bolt head,深刻marking.
請看這
http://www.arms-cool.net/forum/thread-104850-1-2.html
已也收到風上面post出來的產品於這幾星期內街有得賣.

2.)
這post樓主上post出來的T.S.C.做,唔知係咩鋼材但Laser marking的Mp5 Bolt.
也於這幾日開始有得賣.

3.)
你說: 我朋友比我玩個隻全實心不鏽鋼料CNC Bolt唔同.

不知你朋友做的會不會發售呢?如發售的話便是現時第三間廠了.
如會的話,相比起1).及2).你朋友做的應該會係最好( 當然,還要有1).的功藝la.)

23 12
發新話題