17 12
發新話題

GP M4???

GP M4???

請問各位,gp m4 [colt花]係咪斷左貨??
如果唔係邊度仲有貨??thank you!!!!
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

出哂'馬連'下身....
本來無一物, 何處惹塵埃

THX!!!
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 TROY 於 31-1-2007 00:15 發表
請問各位,gp m4 係咪斷左貨??
如果唔係邊度仲有貨??thank you!!!!
買wgx custom囉

引用:
原帖由 伯言 於 1-2-2007 01:35 發表

買wgx custom囉
自己砌

可以試下"軍軍軍"
兩星期前買咗枝!

引用:
原帖由 牧羊人 於 1-2-2007 20:56 發表
可以試下"軍軍軍"
兩星期前買咗枝!
點解條管反光既...??

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 1-2-2007 21:10 發表

點解條管反光既...??
SF silcencer adaptor

想問呢
係邊度可以搵到lee隻silencer呢?

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 1-2-2007 21:27 發表
想問呢
係邊度可以搵到lee隻silencer呢?
童工|)

[quote]原帖由 牧羊人 於 1-2-2007 20:56 發表
可以試下"軍軍軍"
兩星期前買

引用:
原帖由 牧羊人 於 1-2-2007 20:56 發表
可以試下"軍軍軍"
兩星期前買咗枝!
新滅聲喎

引用:
原帖由 於 1-2-2007 22:23 發表

好多新玩具...
你枝416呢

引用:
原帖由 14692 於 1-2-2007 22:30 發表

新滅聲喎
你都訂咗SA80喇 送句歌比你[等又再等.為你等又再等.始終等你不到]

但係gp m4 [colt花]會唔會絕版ar???thx!!!

17 12
發新話題