28 12
發新話題

今天我告白失敗了~

哈哈,我係另一個post 既樓主
我同你遇到既野一模一樣!

引用:
原帖由 tango1997 於 5-2-2012 23:14 發表
係過去睇下就知呢個世界有幾好
http://www.civiliangunner.com/cg ... o=lastpost#lastpost
cgf老少咸宜,咪亂post野ar
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-2-2012 00:01 發表

cgf老少咸宜,咪亂post野ar
收到

我都追左我女王兩年 , 有心既咪同佢鬥長命囉

引用:
原帖由 gtoray 於 5-2-2012 23:14 發表

咁只係因為你冇貨je
阿公是否有好介紹呀?
幚吓小弟啦~

引用:
原帖由 Anonymous 於 5-2-2012 23:39 發表
哈哈,我係另一個post 既樓主
我同你遇到既野一模一樣!
同是天涯淪落人......
共勉之!

洗乜告白! 啲女對你有feel係自動波! 騙飲騙食塞時間過啲好明顯出幾次街就睇得出來! 個個男仔頭一次兩次一定會告白failed! 根住就唔會告白.......慢慢操翻來!

引用:
原帖由 peter195 於 5-2-2012 22:54 發表

阿公......小弟我真的是長情啊
奈何三年前無膽表白,現在衰了只能說自己「活該」!  
下次醒水啦
雖然我以前都衰過類似
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 peter195 於 6-2-2012 09:39 發表

同是天涯淪落人......
共勉之!
我收左好人卡,唔知點解好開心,但硬係覺得感覺怪怪地
你有冇咁既feel,定係我傷心到痴左線,哈哈

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-2-2012 16:23 發表

我收左好人卡,唔知點解好開心,但硬係覺得感覺怪怪地
你有冇咁既feel,定係我傷心到痴左線,哈哈
同師兄你講話無咩傷心感覺就假既~
唔多唔少都有d怪怪地的感覺~
不過唔緊要! 快d回復正常心態吧!

引用:
原帖由 peter195 於 6-2-2012 21:55 發表

同師兄你講話無咩傷心感覺就假既~
唔多唔少都有d怪怪地的感覺~
不過唔緊要! 快d回復正常心態吧!
咁你重會唔會繼續追佢?
我諗我會係一個浪子,呢個唔得就下個

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-2-2012 00:57 發表

咁你重會唔會繼續追佢?
我諗我會係一個浪子,呢個唔得就下個
我會! 雖然之前(等她的期間)都有拍過拖,不過好快就散....
因為自己心入面一直有她的存在,她始終長存我心!

引用:
原帖由 peter195 於 8-2-2012 21:51 發表

我會! 雖然之前(等她的期間)都有拍過拖,不過好快就散....
因為自己心入面一直有她的存在,她始終長存我心!
我同以前條女拍左兩個月,最後因本人低能,小朋友而被佢飛,籍口係無FEEL
我鍾意左佢四年,頭三年分別有一段時間好傾
第四年尾又好好傾,好兄弟幫我溝佢
點知好兄弟又鍾意左佢,公平競爭
最後我話我認輸,唔玩LA,條女竟然自己飛過黎,
數個禮後一齊左,
再過一個禮拜,唔覺唔覺講錯野,一個禮拜嬲好一次,每次攞曬一星期儲既買禮物
再過兩個禮拜玩完

四年感情,我冇信心可以留往第二條女,散後半年我都成日沉係負面情緒
今日仲要聽人講佢見到我話我傻仔....
向正面諗...佢有當我係朋友先講得出E句野

各位巴打拍拖唔好太認真,因為入左愛河你就咩都唔記得
ORZ

28 12
發新話題