發新話題

[認真] 真係百感交雜

引用:
原帖由 geoprotex 於 19-2-2012 23:26 發表
你追人係長期戰爭,輸果一場半場小戰役算得係咩丫?要放長線釣大魚。
叫個女仔唔好理班fd係大忌,女仔一般認為你愛佢就要接受埋佢d家人朋友姨媽姑姐,
呢方面幾唔願都一定要扮大方,更何況你而家嘅身份只係好 ...
ya...
但係佢d fd成日出招,我想接近都難

其實你個問題係太急進,5日你就想個女仔信你、清楚你為人?呢D就係個女仔覺得無安全感既地方!

安全感係要時間浸出?架。

引用:
原帖由 於 20-2-2012 05:29 發表
其實你個問題係太急進,5日你就想個女仔信你、清楚你為人?呢D就係個女仔覺得無安全感既地方!

讚!.....我知樓主被人拒絕係好難受,但呢一刻就係對佢顯示成熟識諗既一面

安全感等如啲乜野呢? :-

就係一個正常(上到床! 做到愛! 冇絕症! 未結紛)男人! 或一個結左紛就叫正常麻甩佬! 加以下頂目:-

1) 有續過下書
2) 有多如錢
3) 有層樓 (供掔! 供完)
4) 有份揾定工作 (收入)
5) 冇或唔大賭癮
6) 唔Hi野
7) 唔好見到你同第二條女上床
8) Bonus 有架車

重知當佢同你一齊時Feel到! 佢唔X洗做工! 都有得食又有錢買衫買袋換電話! 重可以weekend飛去泰國住靚酒店Bob翻幾野! 呢啲就叫安全感!

好多女係好現實! 續書時班校花見到我地當足臭四! 今多年後大家見翻面見到你名成利就就笑笑口話想當根亞邊個真傻.......

引用:
原帖由 rho837 於 20-2-2012 15:56 發表
安全感等如啲乜野呢? :-

就係一個正常(上到床! 做到愛! 冇絕症! 未結紛)男人! 或一個結左紛就叫正常麻甩佬! 加以下頂目:-

1) 有續過下書
2) 有多如錢
3) 有層樓 (供掔! 供完)
4) 有份揾定工作  ...
...下面既頂目..
除左我唔賭之外...咩都冇...

引用:
原帖由 於 20-2-2012 05:29 發表

其實我都唔想5日上佢,但係佢比果時比晒位我...
我唔上就冇機會,上一次就係因為我拖耐左,結果收左好人卡

佢都係唔覆我...
我諗我應該主動出擊去搵佢...
但係我應唔應該講我覺得佢試緊我、佢係有中意我、佢比朋友左右佢對我既感覺(但佢一定會同朋友商量)?
我應該叫佢重新由朋友開始、定係直接做我女朋友(呢個會唔會又犯冇安全感毛病?)

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 18:12 發表

佢都係唔覆我...
但係我應唔應該講我覺得佢試緊我、佢係有中意我、佢比朋 ...
照你自已意願去做啦。。想做就做
揾到佢,同佢開返話題先算啦。。。

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-2-2012 18:12 發表

佢都係唔覆我...
但係我應唔應該講我覺得佢試緊我、佢係有中意我、佢比朋 ...

引用:
原帖由 samsamyu 於 20-2-2012 18:20 發表

佢肯應番我
講講下...佢講我地其實唔夾,
咁我都係時候死心

你唔係生在巴黎! 係在香港! 後生時都係實在啲 ! 腳踏實地! 硬食落去! 努力讀書! 勤力工作! 儲起啲錢! 忍手唔好碰"溝女又或比女溝"呢啲先甜後苦既浪費金錢時間光音遊戲活動! 有需要咪上鹹網射濕個地鑼! +年好快過! 香港地係男人有事業有屋就一定揾到好女仔!

以前我乜"7"都未有既時候! 有條女(以前係同事個朋友)同我分手講一句說話! 你唔好再來找(煩)我! 我揾到別一個(大佢12年)! 有錢有樓比到安全感我! 你之前送甚麼禮物都不及他給我既將來! 原本係最後晚餐! 她去了7/11買左盒安全套! 她打算與我食完晚飯就上去(結過婚既未婚夫)處過夜! 她說不如唔好食飯我地一齊去開房! 我比你任X兩粒鐘! 就當係交易大家冇拖冇欠! 當年都係正人君子! 講句我愛你唔好這樣做! 條女就"卓"一聲! 係你唔想! 唔咪我唔同你deal! 根手話去toilet其實走了!

回想起! 這日這段時間這年紀應該去跑踄做運動! 好好亨受單身自由, 造乜春溝女! 之後! 就勤力工作都有好多年....揾第一桶金, 原來當自己揾到錢之後自信強勁得很! 同女仔(女仔feel到)說話都不同了! 啲女就走過來送上門! 原來你揀她總好過她揀你!

哈哈原來原因都幾好笑,係我同佢行街既時間,次次都係行我唔識但佢識既地方,
我成日行錯路,所以就平排左行,佢覺得係佢lead左我...
好似家姐同細路,我聽左都覺好笑,
我應該要死心,好啊!
我可以繼續走我既光棍路!

如果你有她地址
我覺得你應該親手寫信給她
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我諗應該冇咩計仔可以令佢同我改觀,
遲d再約出來,唔做佢唔中意既事都冇咩用...
不過,我係到多謝各位師兄!

不要輕易說放棄
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-2-2012 20:02 發表
不要輕易說放棄
但係我地好奇怪,佢可以同我講我有咩做得唔好,
就算下次有機會約佢出來做得好,佢都會覺得我係因為聽左佢講先做到...
姐係踼我一腳,我先走一步
我唔想放棄,
但真係諗唔到計仔...
可能要d時間

發新話題