16 12
發新話題

未必適合不喜太空槍及完美主意人仕, 不喜勿插 - DIY 5.1用COMP (?) 頭

做乜用白鋼片做???

引用:
原帖由 F22 於 23-2-2012 05:33 發表

我有叫過佢唔好不過佢硬係唔聽...............
打佢 啦。。。。。。
磨機

引用:
原帖由 gtoray 於 23-2-2012 14:08 發表

抑揚器用咩物料?
我答。。。。。。白鋼片

引用:
原帖由 faihk 於 23-2-2012 13:50 發表

Why...
恩胃李要22C興用磨機落cut碟萬萬偷位籮。。。。用剪床剪李快野剪完會周維炒邊。。。窩番平又會有鎚印。。。。唯一方法係攝條木方箭住鐵針先可以打番平。。。或者用硬膠鎚彈番直。。。你話縑。。。。。呢

條野咁長。。。。打死人咩

一定唔止啦

會唔會Blow Back完D灰裂哂架

磨机小心使用

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2012 20:50 發表

喂....唔掂喎...
點解唔比多d時間搞好個外觀...?
個 flash hider 仲冇窿窿...
兩個字..........懶........難......

減佢分啦

引用:
原帖由 faihk 於 2-3-2012 20:17 發表

事實上, 有一野真係ok危險.  個磨機因為太大聲, 我做野個陣又多數會隊到個頭好近, 所以要用個handset頂一頂d聲.  今日心急完事, 無收好線, 條線就咁比佢個磨機拉左過去... 好彩我天生硬頸...
呢一種4吋(100mm)既手提磨機,轉遠由每分鐘三千幾到四仟轉,一下就食唔正個位就扯住去,好危險

引用:
原帖由 faihk 於 2-3-2012 20:17 發表

事實上, 有一野真係ok危險.  個磨機因為太大聲, 我做野個陣又多數會隊到個頭好近, 所以要用個handset頂一頂d聲.  今日心急完事, 無收好線, 條線就咁比佢個磨機拉左過去... 好彩我天生硬頸...
呢一種4吋(100mm)既手提磨機,轉遠由每分鐘三千幾到四仟轉,一下就食唔正個位就扯住去,好危險

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2012 22:37 發表

加分係支持 DIY 的~
收到

係一之好既IP槍,幾乎無㷛Back咁滯

16 12
發新話題