發新話題

[VFC] 來了! MP5 Steel Trigger Pack (18樓新相+產品預告)

正!~~~

引用:
原帖由 winston05 於 26-3-2012 01:02 發表

Yes that is Black Talon.
我諗唔會太平. 不過應該算接受到囉.
反而數量可能真係唔多. 始終工序較繁複.

好嘅parts貴一D甚至一半. 但好在係裝左之後一世唔洗再換.
如果d parts差, 先唔計要洗多幾次錢 ...
極度同意 c-hing 所言~
希望佢地可以出多 d products 啦~

支持 !!!!! 支持高品質產品~~~~~

引用:
原帖由 winston05 於 9-4-2012 20:46 發表
有得賣了!  已經可以上Black Talon.hk訂購.

暫時只適合SEF trigger pack. 0-1-F pack要再等等.
各位要注意.
成個用鋼做仲要一體成形... 製作要求高之外成本都唔平......

雖然小弟買唔起...   但係都支持高品質既產品~~~   
請 Black Talon 加油~ 等緊你個 Steel-made Bolt Carrier 呀~~~~~~

引用:
原帖由 Armourer 於 9-4-2012 22:30 發表

比我哋班槍友預計平咗好多,以佢哋 D 圖片睇 D 手工,呢次超值啦!

佢哋話係限量版,已經上網同佢哋訂咗兩個,不過未見回覆..........
其實考慮佢地既用料同做功, 加埋一體成形既製作難道... 佢個售價並唔過份...
只係小弟銀両有限......   係有限資源下要留番 d 資源比個 Steel Bolt Carrier~

Black Talon 個網有新相 update~~~
Steel-made MP5 Bolt Carrier
http://www.blacktalon.hk/index.p ... &products_id=25

引用:
原帖由 winston05 於 12-4-2012 22:22 發表
原來BOX都已經攪掂...
要攞黎玩了.
可惜小弟銀両有限資源不足... 無能力帶佢番屋企.......

發新話題