21 12
發新話題

[others] Prowin M4匣好定GP Pmag好

Prowin M4匣好定GP Pmag好

小弟一向用開GP gen1 M4匣,但佢哋經常無緣無故自己漏氣,所以想改用第二隻匣,聽聞呢兩隻匣都好似幾好,想問問各位ching邊隻好啲,小弟用嘅係井井2011版,thx!

回覆 1# 的帖子

早知唔貪GP m4匣直上唔駛改啦,真係貪粒糖輸間廠

我用專業嬴,5隻
全無問題

如果冇記錯,pro-win個嘩佬lock可以照裝其他廠?
不過冇出過事,冇試過

我本人覺得一定系pro-win

想問吓ching井井用pro-win係咪要換出氣咀同拆塊牌?thx

引用:
原帖由 garyyanykw 於 25-3-2012 13:42 發表
想問吓ching井井用pro-win係咪要換出氣咀同拆塊牌?thx
我就有點兒撞手神
我全部都冇拆

出氣咀就睇下你用邊一代既匣,我就全部都唔洗換....

回覆 6# 的帖子

正常黎講, 井仔用的話 應該用 pro-win 出嘅"O"款出氣咀
因為冇記錯"O" 個出氣咀比較低的
~牌要拆

有冇ching用過Beta Projxxt嗰隻Pmag又得唔得?thx

引用:
原帖由 garyyanykw 於 26-3-2012 19:30 發表
有冇ching用過Beta Projxxt嗰隻Pmag又得唔得?thx
NO
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

在下就當黑,GP D PMAG插唔入支井性2011
click>

引用:
原帖由 XLxY 於 25-3-2012 14:21 發表
正常黎講, 井仔用的話 應該用 pro-win 出嘅"O"款出氣咀
因為冇記錯"O" 個出氣咀比較低的
~牌要拆
pro-win係廠有好多種ver.
係第4代已經唔洗因為唔通槍己轉
第5代當然更係唔洗啦

問題係手頭上買到既係幾多代
有鋪頭聲稱自己最新,但其實賣緊舊款

引用:
原帖由 JBL 於 25-3-2012 20:05 發表

以前果幾代嘩佬lock就同WA系嘅一樣,最新果代完全吾同晒,無得配!
我都想搵PGZ匣既零件, 最近爛左入面隻膠圈
唔通爛件要買果隻 , 唔知有冇師兄知, 官方有冇得訂番 或出面有散件賣?
唔該

21 12
發新話題