發新話題

[認真] 再次愛上一個不應再愛的人

再次愛上一個不應再愛的人

話說小弟中五......
係中一時我一入學無耐就有個fd想追呀A<-女仔...之後個fd就叫我幫手..
呢D情節發展大家都應該估到...
就係我幫幫下手變左幫自己手....
果時我同A好fd....有講有笑 ...
玩得好埋...有時仲兩個人飲埋一杯水...
果時我覺得佢一定會係我女朋友...
但點知中一果時同佢示愛失敗...
但我放唔底去..間間斷斷都有同佢示愛...結果一樣-3-
情況維持左三年! T^T

去到中四果陣因為分左班所以無同佢講野一年...
係一次學校Musical中..同佢傾番計!
---------------講少少野先-------
中四係我人生中既一個轉變點
係平安夜識到一個女仔B
3日就約左人地睇戲行街
1星期就已經拖埋手仔
但關系唔算係情人..
只是好複雜既關系...
佢改變左我,令我個人放左小小
---------------------------------
咁中四果時我係放左小小..
係Musical入面同佢傾計,間唔中放break果陣又同佢背對背一齊坐
佢又成日同我玩打手板(超無聊) 即係佢打落黎,我要捉住...
我經常都捉到既=3=
之後試過係Musical表演果到黑mama攬左佢條腰一下.佢都無抗拒!
但無耐..佢就同我個好朋友一齊左=3=
佢同我好朋友一齊之後就無咩再同我傾計=3=
但近排佢同我好朋友散左....
我就係佢地散左果日乘人之危xDD
放學送左佢番屋企
又成日打比佢傾電話
想追番佢...
但係經常約佢都唔出街...
佢就算同男朋友都少出街
因為佢話驚單獨同男仔出街會悶...

其實我好無再同佢示愛? 應該點做先好?
佢唔出街我好難講=3=
佢係學校成日同佢班姐妹一齊玩...我好難同佢講..
雖然經常有單對單既時間,但始終學校.........唔知點講好!
我唔通MSN,QQ,SMS同佢講?好似好無誠意咁...

求師兄教路

你想追咪追囉. 你係淆底怕衰定係點呢...?

UNDER DEVELOPING

有心避你,你想點製造機會都唔會有

引用:
原帖由 pursuer 於 12-4-2012 18:58 發表
有心避你,你想點製造機會都唔會有
我就係唔知佢係咪有心避我...約佢就唔會出...係打電話佢會同我傾,平時都會放學陪佢番屋企...
出街果方面佢就同之前個男朋友都無,佢前男友話約佢十次9次都唔出

會唔會佢岩岩分手
心情好亂
需要少少時間冷靜下??

既然你知道人地心情唔好得去邊
不要太打擾佢
既然佢肯打電話同你傾,放學又肯比你陪佢番屋企
就做住先啦

唔好再進一步啦

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 12-4-2012 19:10 發表
會唔會佢岩岩分手
心情好亂
需要少少時間冷靜下??

既然你知道人地心情唔好得去邊
不要太打擾佢
既然佢肯打電話同你傾,放學又肯比你陪佢番屋企
就做住先啦

唔好再進一步啦
thx師兄

咁你係唔係同緊b一齊?
係就唔好搞咁多野啦

點解對住男人講野都要一大堆 =3=
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 louisli 於 13-4-2012 18:30 發表
咁你係唔係同緊b一齊?
係就唔好搞咁多野啦
無呀......依家個心係A到,放唔落其他人=3=

發新話題