發新話題

想問下GG枝GR25正唔正?????

仲有市價大約幾錢呢???

引用:
原帖由 cavour 於 31-1-2007 19:06 發表
仲有市價大約幾錢呢???
正唔正我唔講, 因為我冇!! 玩 SR-25 係玩個 feel  ! 用 GR-25 o既價錢買個 "GR-25" Marking  , 咁我不如$ 3xxx 買支 "卡式老母"  , 係玩就玩支比較得 "跟" 足 marking o既 "SR-25"  $6XXX有. 我自己都有支, 但我唔想幫人買廣告, 自己落槍街行下啦 !!

引用:
原帖由 thomas08 於 31-1-2007 22:34 發表

正唔正我唔講, 因為我冇!! 玩 SR-25 係玩個 feel  ! 用 GR-25 o既價錢買個 "GR-25" Marking  , 咁我不如$ 3xxx 買支 "卡式老母"  , 係玩就玩支比較得 "跟" 足 markin ...
咁2手街個枝又點先

引用:
原帖由 cavour 於 31-1-2007 22:36 發表

咁2手街個枝又點先
我睇睇先!!

引用:
原帖由 cavour 於 31-1-2007 22:36 發表

咁2手街個枝又點先
唔好諗, 有錢就買, 就算波有問題要執都係有限數, 最緊要BODY 同魚骨冇爆裂!!

引用:

咁2手街個枝又點先
制得過, 起碼唔係Gx-25 marking
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 1-2-2007 05:16 發表
制得過, 起碼唔係Gx-25 marking
師兄, 如果唔理marking , gx-25 係米咁差 ? 想買好耐, 但一直無師兄買左出review.
仲有, 有無人知gx25可否用gp25 or za25 的匣 ?thx!

有傳聞過話gg個金屬身強度不足,曾經有臺灣玩家支槍由後pin位斷開....
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 kpc 於 4-2-2007 11:17 發表

師兄, 如果唔理marking , gx-25 係米咁差 ? 想買好耐, 但一直無師兄買左出review.
仲有, 有無人知gx25可否用gp25 or za25 的匣 ?thx!
兩隻豬既'某部份'鎗係....
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題