40 123
發新話題

[認真] 關於外國留學寄宿的隔離房

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 20-4-2012 23:11 發表
其實我地係5條友同一個大人一齊住....5個都唔識:P 個大人就係監護人啦...
隔離房就早我一年來到...所以佢已經有哂wifi改野既password...而且佢仲咁"史忽鬼"開到個wifi網控(p2p)
佢返到學校之後因為佢自己本身都唔多 ...
加陣出面學詠春(特別當自衛術果d),好多時一開波就教你比人捉著隻手既話點還擊...
似乎佢識葉問,但葉問唔識佢 (計番年齡其實好正常  )
縮縮北行鳥 =口=

佢成日話自己係葉問最強既徒弟....葉問既野佢咩都識哂w0-_-

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 21-4-2012 00:22 發表
佢成日話自己係葉問最強既徒弟....葉問既野佢咩都識哂w0-_-
下次佢咁同你講, 你話佢知葉問1972年就已經唔係度啦
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 20-4-2012 23:11 發表
其實我地係5條友同一個大人一齊住....5個都唔識:P 個大人就係監護人啦...
隔離房就早我一年來到...所以佢已經有哂wifi改野既password...而且佢仲咁"史忽鬼"開到個wifi網控(p2p)
佢返到學校之後因為佢自己本身都唔多 ...
咁點解唔趕佢走+同學校report佢?

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 21-4-2012 00:22 發表
佢識唔識葉問點解會死

下次等佢同佢老豆講電話,大大聲 扮打俾阿爸

阿爸啊,呢邊物價無想像中咁貴,,今個月匯1千蚊黎就得啦,我夠食夠用嫁啦...

同你其他同屋的一齊孤立同唔理佢係最好的方法,即使佢道歉都好,都唔好理,唔好心軟

如果佢做d小動作引你地注意佢,就講d野單打佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唉-_- 真係好慘呀... 學校見佢咁乖...(佢地完全唔知佢真面目) 所以沒理到...之後點解唔踢佢走...(個監護人貪錢(好認真咁講 唔係針對,.我既親戚家人都覺得太多...1千鎊1個月唔包車錢網錢...網絡限了150GB.6條友自己分) 所以唔趕佢走) 之前有2個係到住既同我地講 佢仲加價...又唔係物超所值.所以唔住)

佢仲成日講到自己幾有錢幾有錢-_-唉..睇到佢個銀包都唔知講咩....沒重量既:3?

唔知點解外國唔輕無限上網(連ADSL都係)
錦其實你係homestay唔係宿舍啦
老實講搵過第二間算啦

乜包租公出車要另外計架

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 21-4-2012 04:43 發表
唉-_- 真係好慘呀... 學校見佢咁乖...(佢地完全唔知佢真面目) 所以沒理到...之後點解唔踢佢走...(個監護人貪錢(好認真咁講 唔係針對,.我既親戚家人都覺得太多...1千鎊1個月唔包車錢網錢...網絡限了150GB.6條友自己分 ...
嘩…比成千鎊住homestay?
佢咁樣真係發過豬頭
我果時都係住百幾鎊

40 123
發新話題