發新話題

[認真] 關於外國留學寄宿的隔離房

我想問佢幾歲…?

嗱,老老竇竇
你怕唔怕第時見到佢面阻阻?
唔怕既,方法多的是
怕既,就問你夠唔陰、夠唔夠好戲
都唔得既
你望就望明年唔好同佢同屋

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 17-4-2012 06:17 發表
師兄我好認真咁講...呢種人真係我人生...真係人生第一次見.....好黑人憎....唔知點形容...同佢住一個月會想死咁....我比佢攞左10鎊佢仲唔還仲話自己沒( 10鎊= 120呀大佬...)
以後仲有排你見!
我上年由寄住搬到單人宿舍一樣無得避
當中有幾個乞人憎都唔知夠唔形容

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 17-4-2012 06:40 發表
師兄...其實佢黑人憎在 佢話我就夠啦....仲要用粗口話埋我D朋友同我家人....佢話我沒所為...但係我最憎人用粗口講我兄弟/家人.....我覺得呢D人沒得救...為佢好比哂面佢佢仲要以為自己好威威... 點解上主做人可以做 ...
即係咁講
呢條友我聽落就覺得不過係少年輕狂…得來仲要係未見過世唔識死
你只要諗著「佢早有一日比人冼鑊金」就好快忍得過

不過話時話
上一個粗口我老母既人而家都真係出晒名…
引用:
原帖由 adlar 於 17-4-2012 07:09 發表
已經好過宿友訓覺打鼻鼾,成間房接近得佢可以訓,其他人被佢令到訓唔到
呢D先死!
打鼻鼾係生理問題
佢自己都未必想
你同佢講佢想改都冇法改
對著真係乜野都做唔到…

引用:
原帖由 一舊水 於 17-4-2012 14:37 發表
上網搵樣叫netcut既野(合法軟件)
只要係share同一個router同埋佢係用windows就得,可以斷佢網路(唔肯定program得唔得,因為我係斷FF,IE之類既域名解釋)
我係學校試過NOD32都防唔到
如果佢主機果邊block左winpcap既話呢D野係無用既
而且我點都唔覺得一個netcut就解決得到一個人既人品問題

好機會
你已經搵到一個藉口去搵舍監爆佢大鑊
另外佢係唔應該有master password既
我亦唔覺得佢會識crack
相信佢可能用default入去
如果係咁既話又有兩個可能性
1.佢無改default
呢樣…識做啦
佢做到你無理由做唔到既
2.佢改左
乜都唔駛做,去叫舍監
順便同佢準備一杯大可樂加檸檬同佢贈下慶

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-4-2012 16:42 發表

睇樓主講,佢一向都喜歡問候人,打唔打都嘈,夠唔夠抽重簡單,
佢出招樓主都冇中招,條友好打極都有限,
或者唔show佢or成日暗寸佢係最好既方法,時間耐,佢都冇癮啦
夠、還是唔夠,又點?
唔夠抽既,你自己囉黎衰
我比你當你夠抽打到佢眼腫鼻腫
呢D人一定會走去搵人哭哭既
到時蝕底果個係邊個?

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 20-4-2012 23:11 發表
其實我地係5條友同一個大人一齊住....5個都唔識:P 個大人就係監護人啦...
隔離房就早我一年來到...所以佢已經有哂wifi改野既password...而且佢仲咁"史忽鬼"開到個wifi網控(p2p)
佢返到學校之後因為佢自己本身都唔多 ...
咁點解唔趕佢走+同學校report佢?

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 21-4-2012 04:43 發表
唉-_- 真係好慘呀... 學校見佢咁乖...(佢地完全唔知佢真面目) 所以沒理到...之後點解唔踢佢走...(個監護人貪錢(好認真咁講 唔係針對,.我既親戚家人都覺得太多...1千鎊1個月唔包車錢網錢...網絡限了150GB.6條友自己分 ...
嘩…比成千鎊住homestay?
佢咁樣真係發過豬頭
我果時都係住百幾鎊

發新話題