發新話題

終於都比我捉到你喇

四分三缸夠
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 miehk117 於 3-2-2007 21:05 發表
我各得所有野都要加硬=.=(我打鋰電)
會唔會好易掃@@?
That shouldn't be the problem if u had set ur gun right.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 miehk117 於 4-2-2007 02:51 發表
由於我對改槍唔係在行
都識拆但唔知咩件好用
所以先問大家意見
咩牌子野好...
'色dom麻'既超高速齒好用嗎?
師兄打咩力? (733管)
我自己會SET'第一'快齒 + M100/170%彈弓, 絕對夠打

引用:
原帖由 miehk117 於 5-2-2007 01:04 發表
點睇你都係我師兄wo-.-
我打1j (因為班fd話租場打好過周街打,d場又1j先比入)

買個波箱番黎緊係改最快,,,,,,,,,,,,,,彈撞彈式射擊
要咁快嚟做乜

引用:
原帖由 miehk117 於 6-2-2007 07:14 發表

我打1J場玩一槍死射佢佢地唔嗌死嫁...一中中佢幾十粒我就唔信佢唔死:x
人既問題啫......

引用:
原帖由 miehk117 於 6-2-2007 16:05 發表
就係人既問題...我對D令女就打單發

對呢D粉樣就一定要FULL AUTO打...唔係佢唔肯死
日日都會見到呢D人...所以先想改
佢係要唔死, 你改幾快....佢都係唔死, 冇意思

引用:
原帖由 miehk117 於 6-2-2007 16:05 發表
就係人既問題...我對D令女就打單發

對呢D粉樣就一定要FULL AUTO打...唔係佢唔肯死
日日都會見到呢D人...所以先想改
師兄真係勁
打緊GAME 都分得出係咪靚女...
快D 教下我呢D 新手點分...

引用:
原帖由 miehk117 於 10-2-2007 18:09 發表
個波箱好好用,,彈弓易換(因為分開齒,,氣缸,,彈弓.........所以換野唔洗成個波箱拆)
質感好

e家改到支槍7秒射哂300匣-.-1粒都冇剩
(換左sys_ema high-speed setting for xm117e2同sys_ema high-speed摩打)
...
朋友仔你自己計下計除數再講啦...

300/7=?

回覆 #29 伯言 的帖子

發新話題