22 12
發新話題

[Inokatsu] inokatsu 1911 有售

inokatsu 1911 有售

原來早兩個月香港都有入到限量版, 聽聞大約HK$10,xxx , 但好快就比人買左...

引用:
原帖由 easygo 於 19-4-2012 16:57 發表
原來早兩個月香港都有入到限量版, 聽聞大約HK$10,xxx , 但好快就比人買左...
衣hobby有一支,不過唔知賣唔賣

唔知有沒師兄買左順便post上來分享一下

我真係有興趣, 但可惜得個100枝, 香港可能得幾枝, 仲已經比人買左..
standard版唔知2015年出到未?

standard ver. is in stock now
Ken's Custom Magpul M4  

Yes, standard version is selling for US$860.00...
買唔倒嗰 100  支 Limited edition, 應唔應該買Lee 支呢? 好似話都係全鋼,但外表冇咗polish...

回覆 6# 的帖子

冇左polish ??? 師兄意思即是沒有blue finish ???

回覆 5# 的帖子

桸藍師兄, 即係邊間有貨呢? 謝謝
你的日子如何,你的力量也必如何

You can see it at reddog XD
Ken's Custom Magpul M4  

Yes, blue finish I mean...

從 reddog photo 嚟睇好似真係冇 limited 嗰個"籃色", 有冇師兄知個"籃色"點整上去???

回覆 8# 的帖子

唔該晒!!! 睇左, 的確冇 Limited edition 甘靚
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 easygo 於 19-4-2012 16:57 發表
小弟有幸..係明槍 ..見到有位ching 買呢支槍.. (都有幾個月..唔太sure)
佢可能不是本地人..listen 佢同明槍人對答(我估又不是大陸人)

佢試左一兩槍....我估佢怕攪花支槍..跟手明槍人打晒其餘BB彈..見明槍人快扣..都要幾用力
支野果然堅  ( 佢只試gas 甲...冇試支CO2甲)

令一明槍人 ...張個木盒cut 開個包裝袋....佢重話佢親手用透明膠袋..包左2層定3層..所以好難cut開個膠袋

最後個ching ...用卡找數就走人...

分享剛到手的普通版inokatsu 1911(from 紅X), 質感一流..  記憶中同我數年前係菲律賓玩過既真槍1911差唔多...  
好喜歡ino呢枝1911做出黎個種似真槍既粗糙感覺,
不過跟槍係co2 kj匣, 仲未試過槍..   但個樣太醜, 大屎忽
但枝槍都係用黎擺, 所以買左隻kj gas匣用黎扮野

枝槍係無限量版隻色咁好睇 (不過我未見過限量真身), 但以網上所見, 限量個槍身係做過手工打磨

引用:
原帖由 easygo 於 24-4-2012 17:11 發表
分享剛到手的普通版inokatsu 1911(from 紅X), 質感一流..  記憶中同我數年前係菲律賓玩過既真槍1911差唔多...  
好喜歡ino呢枝1911做出黎個種似真槍既粗糙感覺,
不過跟槍係co2 kj匣, 仲未試過槍..   但個樣太醜,  ...
師兄咁支野即係用唔到馬記原裝匣?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 24-4-2012 17:54 發表

我無馬記匣.. 不過紅X都係只係寫KJ gas/co2用到

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 24-4-2012 17:54 發表

就數裝得道,但打唔打得起(全鋼)
偽君子!永遠虛偽!

22 12
發新話題