發新話題

[others] 要來的始終要來---GBB Masada

C兄, 想問可以係邊買到同幾錢倒?

回覆 16# 的帖子

我都係轉載facebook 的相片,

但看packing 應是大貨版本了,應該好快見街吧

話有話有都講左咁耐,唔差在果一陣la
signature oversize

唔知a&k果支入唔入到呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

重 悲他 PROJECT 出既 GBB 匣質素, 我就對佢D 產品有保留...
你的日子如何,你的力量也必如何

都系等成槍再看下環境再算lu

BETA 真係好保留...仲有少少失望添...乜唔係之前搵 iron 開發咩? 唉...

純感覺將會貴夾料脆
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

出咗喇,衣hobby有得賣喇

上網看唔到ge?

點解五塭KWA呢?

都係等開箱文先

其實買支AEG再加埋套kit5千零蚊,一雞兩味, 小弟覺得還可接受...
但睇相睇價錢佢份火控多數似係亞鉛....小弟細膽都係等有補品出先入手....
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

d做工又唔差wo~!

Masada GBB Kit review

不妨睇下
入GP PMAG同POWIN都咩冇問題

附件

25-4-2012 19:12

說明書,skip左好多部份冇教點整呢

25-4-2012 19:15

25-4-2012 19:15

質感同AEG個下身差唔多,不過咬紋就比AEG果個粗糙少少,問題不大

25-4-2012 19:16

鎗管上面係AEG下面係GBB

25-4-2012 19:16

左面AEG,右面GBB,顏色有少少分別

25-4-2012 19:17

冇特別,亞鉛做,等副廠出鋼啦

25-4-2012 19:17

25-4-2012 19:18

係咪叫Bolt handle,有問題俾我發現到喇

做QC果個點CHECK貨嫁....定係做得求其?但好似對性能冇咩影響

左面GBB,右面AEG,E part質感唔錯

同KSC M4A1比較下,又俾我發現到不滿

25-4-2012 19:20

KSC o既,邊緣夠銳利,表面都好平滑,張相映得唔好另計

Beta project的,要改善下嗎?

25-4-2012 19:22

好粗糙o既感覺

引用:
原帖由 XLxY 於 25-4-2012 15:18 發表
d做工又唔差wo~!
Ching已入手?

發新話題