發新話題

[others] 要來的始終要來---GBB Masada

師兄會唔會即刻裝呢? 小弟今日都係長沙灣買左, 同d 師傅傾開,話佢地裝時有槍身夾住份bolt 既問題,

唔知會唔會係個別因素,因為我之前拆過hop up座兩條pin好難dup出黎的,太暴力可能影響槍身闊度,

但預計呢個月我都無時間裝呢套kit 了,希望有其他師兄裝完有多d report 分享.

另外找數時check第一套kit ,下身個hammer係free style 左右搖得郁的,師傅出黎睇完話出貨裝漏左野,

如有師兄諗住入貨記住check真d
signature oversize

師兄想問幾錢?
但見師兄gum講,有幾樣parts都要等副廠先得....

回覆 1# 的帖子

ching report 簡易清晰, 易明,

Thanks for your work.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

悲他project係咁上下,等副廠補品吧!ching裝咗未?係咪直上?thx

其實係咪得隻匣係WA System

引用:
原帖由 garyyanykw 於 25-4-2012 07:12 PM 發表

Ching已入手?
唔係, 只係睇E可B 入面D相姐
起碼佢啲膠同金屬冇"披"口, 個質感唔錯, 火控部分算唔錯

我想請問A+K果支用唔用到?
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 38# 的帖子

今日同e何b整槍師傅吹水,

佢地話試過了,完全唔岩上A&K果支
signature oversize

引用:
原帖由 seal 於 25-4-2012 22:20 發表
B project 出2線野,M字頭D料先靚D。你睇BP TAC AK 同M. ACR就知。 可以o甘講?

Btw, 支野真係貴o左D…
其實唔係好明點解套kit唔係M字頭出...

引用:
原帖由 Terryimac 於 25-4-2012 19:46 發表
師兄會唔會即刻裝呢? 小弟今日都係長沙灣買左, 同d 師傅傾開,話佢地裝時有槍身夾住份bolt 既問題,

唔知會唔會係個別因素,因為我之前拆過hop up座兩條pin好難dup出黎的,太暴力可能影響槍身闊度,

但預計呢 ...
我都未空閒裝O黎玩
裝時鎗身夾Bolt問題,我都有,用卡尺度過,係槍身中間窄D,聽日POST相等你明白
兩條pin真係好實O既,搵O岩同個窿差唔多直徑O既鐵枝揼出O黎就OK,我就大大力揼O既,有事咪又拎返俾STEEL SHOP搞,有保養梗係叫佢幫我搞啦
hammer我咩事都冇,不過第一水一定有鑊氣O既,O係度講下D發現等Beta Project班Engineer知道唔好側側博以為冇人知(好卑鄙添)
但都係買左算,好過一陣售罄仲慘

回師兄問價先,兩K有找,未計買匣,E興趣獨家賣

引用:
原帖由 xlam510 於 26-4-2012 00:11 發表

我都未空閒裝O黎玩
裝時鎗身夾Bolt問題,我都有,用卡尺度過,係槍身中間窄D,聽日POST相等你明白
兩條pin真係好實O既,搵O岩同個窿差唔多直徑O既鐵枝揼出O黎就OK,我就大大力揼O既,有事咪又拎返 ...
今日行過見到QXF都有得賣喎,兩千找兩舊

引用:
原帖由 garyyanykw 於 26-4-2012 21:36 發表

今日行過見到QXF都有得賣喎,兩千找兩舊
E套KIT冇夾跟...
堆埋玩得一共要幾多錢
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

唔知係唔係用番WA system 個d匣呢?例如GP P mag

發新話題