21 12
發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-2-2015 12:17 發表

我又要回帶講多次, 我試過同g兄幾乎一樣既事, 係同一間鋪買左枝有隱藏問題既女火金,
又係想耍走我, 又係出開箱文, 結果係廠方要求佢地幫我直接係鋪換零件.

間鋪有間鋪問題, 但咋死唔回應 唔處理, 一開口就恐 ...
但問題係代理賴皮又亂作野都無法,
我都經歷過PDW打了不過20匣無故爆尾耳仔事件,
我已經當自己唔好彩上去15-1想補購一個lower
點知當時細細粒果個sell屎仲同我講無得補購,個Lower唔係猪香港造傢!訂都訂唔到.......

引用:
原帖由 2slow 於 10-2-2015 14:22 發表

呢個問題我都問過, 真係百思不得其解, 求高人指點
呢樣野都好緣下......可能要製造者至能夠解答到

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2015 15:53 發表
人家一早答左啦...
"特殊設計"

會唔會入彈打至順?空匣自high就唔順?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-2-2015 17:18 發表

點解吾係地鐡站借部腦,然後開新account去手臂凍問下
正如無barrel 及nuts唔順,裝左就會順.....甘同一道理......
我真心好奇想知呀麻

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-2-2015 17:18 發表

點解吾係地鐡站借部腦,然後開新account去手臂凍問下
正如無barrel 及nuts唔順,裝左就會順.....甘同一道理......
我真心好奇想知呀麻

不過真心話,如果胸肌版係要接合全份內外管及Hop-up坐才能正常操作,
甘樣係出售時係應該於說明書中要有提及,香港都已經有商品及說明條例傢麻?
唔可能係事後出條片....就當所有胸肌版買家都知?

21 12
發新話題