23 12
發新話題

[GHK] ghk ak or ksc ak

引用:
原帖由 hklovers 於 3-1-2013 08:58 發表

嘩,成1.7x j 咁大力,唔通我支槍真係有D 問題
無理由力度差咁多
不過你D 相幾時影ga??? 夏天力度可以差好遠
十月尾買鎗時影的

引用:
原帖由 hklovers 於 4-1-2013 01:46 發表

我都係差唔多 你夏天有幾多J 左右??
未到夏天答你唔到

引用:
原帖由 sk8er 於 4-1-2013 13:59 發表

CHING 請指點~
差唔多拆晒支槍先裝到 差前西果個part唔識拆
條骨仲要差少少位 我用卡紙攝起少少 跟骨螺絲 仲要有粒 係 ...
我只拆過105及AKMS
你“卡”bolt好大機會係你裝骨果時,對唔準上節果條回鏜導管,
甘你回bolt果時條回鏜導桿就有壓力

引用:
原帖由 小鬼182 於 5-1-2013 18:48 發表
剛買了這枝74m和ghk的ak105,經兩日的測試, 結果如係咁: 後座ak105大過74m; 氣化兩者都係一匣清,但74m尾段明顯無105咁好氣…… 74M外觀質感好過105,但問題係做得太過靚,靚度唔似ak……反而 105較有ak味…… 重量…… ...
到現在,我還是覺得AK=GHK的代號

引用:
原帖由 sk8er 於 7-1-2013 16:53 發表

magwell 都係W豬屎
selector 我裝左之後仲實過原裝....
selector 仲有另一個牌子 HephaeXtuX有出
原裝都好緊.....甘呢個咪.....

引用:
原帖由 pyc9394 於 8-1-2013 15:42 發表

Thanks!!!.......要睇下大師傅有冇空才搞!!!
你支係105,點用到U仔骨呢

引用:
原帖由 聶風 於 8-1-2013 17:07 發表
我想訂呢套...
http://www.midwestindustriesinc. ... amp;category_ID=442
入唔入到境傢

引用:
原帖由 聶風 於 9-1-2013 12:38 發表

係係連境都唔出...
Midwest Industries Inc. ships to U.S., AA, AE and AP addresses only.
即係連省分都有好大限制

23 12
發新話題