發新話題

新手玩USMC問題

新手玩USMC問題

想問各位ching  usmc應該點汁 小弟已有沙boot同一套MCCUU desert marpat 應該用咩vest 爬過文話ciras同spc  同埋USMC一定要用LWH盔  真品好貴 copy又話最好唔好用...
Thx Ching

Perhaps MICH 2000?

玩新look一定貴, 如果想平又想過Marines癮, 與其用copy不妨考慮下玩d早幾年既look, 真品vest, flc, otv都係一千幾百有交易

果d copy vest依家都成千蚊件,
你重可以諗mtv既不過copy都成15xx

OTV 喇~  2手區有唔少.....而且400以下

盔既話.....係槍街買種叫 m88 既膠盔都得...最好比多少少錢買usmc四點盔帶...用起泥舒服d

如果真心玩usmc......可以加入我隊一齊玩架~~

一日usmc,一世usmc !

war game係睇技術而唔係睇槍

[quote]原帖由 king-fa 於 24-9-2012 00:41 發表
OTV 喇~  2手區有唔少.....而且400以下

盔既話.....係槍街買種叫 m88 既膠盔都得...最好比多少少錢買usmc四點盔帶...用起泥舒服d

如果真心玩usmc......可以加入我隊一齊玩架~~

而家POINTB*ANK  CB色OTV  起BAYBAY 港紙5舊有找.....比以前真幸福

多謝ching們 請問otv係咪jj army網個隻 另外買vest除左大冰同雞地之外 shxxter同個間re老 gear好唔好?Thx ching

引用:
原帖由 nok777 於 24-9-2012 17:54 發表
多謝ching們 請問otv係咪jj army網個隻 另外買vest除左大冰同雞地之外 shxxter同個間re老 gear好唔好?Thx ching
咩jj army網個隻??
OTV = outer tactical vest
正名係 Interceptor Body Armor
坊間有好多廠出過 replica
不過重點一提係 otv 差不多已經完全退役

引用:
原帖由 gtoray 於 24-9-2012 18:00 發表

咩jj army網個隻??
OTV = outer tactical vest
正名係 Interceptor Body Armor
坊間有好多廠出過 replica
不過重點一提係 otv 差不多已經完全退役
http://www.usmilitariaforum.com/uploads//monthly_06_20 ...
jjarmy網就好似係呢隻喇ching
甘如果唔用otv應該用咩vest? flc?定係其他vest?小弟對vest唔熟.......
thx ching

引用:
原帖由 nok777 於 24-9-2012 20:22 發表

jjarmy網就好似係呢隻喇ching
甘如果唔用otv應該用咩vest? flc?定係其他vest?小弟對vest唔熟.......
thx ching
如果唔係hardcore fans
呢件ok ga la

thx ching

師兄, 新手問, 如果真係唔想買M88, 但想搵個2手真既, LWH (定係MICH2000) 要大約幾多錢?
QXF 係咪有得賣

或者唔買真, 有無咩COPY既MICH 2000 / LWH 既牌子做REFERENCE? EMERSXN 果D個頭盔個型 似唔似架?

唔該晒師兄!

發新話題