發新話題

草帽隊 強烈要求 [俄羅斯軍品物資部 R.U.S.TEAM]清楚交代事情

乜料?

友台DELET POST......

因為真係不值得哂位討論

引用:
原帖由 kin123450 於 23-4-2012 23:28 發表
友台DELET POST......
友台出名刪POST快

引用:
原帖由 rYaN 於 23-4-2012 23:31 發表
因為真係不值得哂位討論
亦不值得ching你係到晒位回覆

引用:
原帖由 長髮 於 23-4-2012 23:41 發表

友台出名刪POST快
係咩?
上次門神要我五馬分屍個post成五六個鐘都....

引用:
原帖由 長髮 於 23-4-2012 23:41 發表

友台出名刪POST快
如果果位團長係有心要放飛機/走數
無論我點開post佢都唔敢應/唔正面回應嫁啦
果邊點刪我都費事彩果邊 依家就係睇個團長有咩回應!

引用:
原帖由 童子 於 23-4-2012 23:49 發表

如果果位團長係有心要放飛機/走數
無論我點開post佢都唔敢應/唔正面回應嫁啦
果邊點刪我都費事彩果邊 依家就係睇個團長有咩回應!
佢可能唔知呢度仲有post喎?

引用:
原帖由 gtoray 於 23-4-2012 23:51 發表

佢可能唔知呢度仲有post喎?
我會用方法等佢知道依到都有post
睇到會唔會直面回應 / 解答我既提問
睇佢係咪真係有心已走數同咁無品數低人地

引用:
原帖由 童子 於 23-4-2012 23:56 發表

我會用方法等佢知道依到都有post
睇到會唔會直面回應 / 解答我既提問
睇佢係咪真係有心已走數同咁無品數低人地
咁我比多少少時間你啦
始終呢d係你地私人恩怨

引用:
原帖由 童子 於 2012-4-23 22:33 發表
又想放飛機
同埋我重點唔係放係放飛機一事
而且出字傷人一事
我都係照字面解釋姐
我又無歪曲佢意思
只係照佢d字黎作出解釋
字面我都只係見到一條友話佢自己表態佢唔去. 我又睇唔出人地係講成隊放飛機. 又睇唔到人地成隊咩回應.
你又有無確認人地到底係一個人唔去, 定係場game 取消?
與其話人想放飛機, 倒不如直接去問人地既消息來源好過.
game 又未打, 乜都係口同鼻拗.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 gtoray 於 24-4-2012 00:03 發表

咁我比多少少時間你啦
始終呢d係你地私人恩怨
唔該晒版主 依2-3日內仲唔係蒲頭既
我地團就當佢地團正式放飛機
從此入黑名單
咁無品既團唔值得晒太多時間落去

引用:
原帖由 於 24-4-2012 00:05 發表

字面我都只係見到一條友話佢自己表態佢唔去. 我又睇唔出人地係講成隊放飛機. 又睇唔到人地成隊咩回應.
你又有無確認人地到底係一個人唔去, 定係場game 取消?
與其話人想放飛機, 倒不如直接去問人地既消息來源好 ...
因為留言果個人係團長
自然團長係代表成團人講野
佢親字寫唔出席
咁我地就自然認為係成團唔出席啦

再者
佢係友台都留左言話唔出席原因係因為:
佢地係新團 吹水者多 參加人數不足而取消

可信性極低 理由粗製濫造
雖然果日未到
但係已經留定言話唔去
咁樣只會搞到成個行程亂晒

引用:
原帖由 童子 於 23-4-2012 11:47 PM 發表

亦不值得ching你係到晒位回覆
噤又係,忠言係逆耳既啦!你要抽水就繼續抽水,
發洩完就舒服D既啦

引用:
原帖由 rYaN 於 24-4-2012 00:25 發表

噤又係,忠言係逆耳既啦!你要抽水就繼續抽水,
發洩完就舒服D既啦
多謝~

發新話題