發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

收到..可否再發一個大一點..麻煩晒..

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:49 發表
收到..可否再發一個大一點..麻煩晒..
點樣大一點?pdf/ai 是放幾大都無問題的。
你想要jpg?

引用:
原帖由 怒人甲 於 13-11-2012 12:36 發表
點解唔用工具呢?!
因為怕整甩左D油會生秀 我住果到好濕....
有無方泓防秀架? THX CHING...

14.5MM/pdf..

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 AM 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...
手動我有polaroid 600se,可以上67
話說rollei同hassy都係菜鏡但我全自動可以懶d

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 12:59 發表

因為怕整甩左D油會生秀 我住果到好濕....
有無方泓防秀架? THX CHING...
鋼件,係HK都係要經相落油傢啦
唔係好易Rust

話時話.有d鋼件整槍果時甩左油.會唔會方法補救?
雖然話真槍都係花.但係對收藏來說都有d心痛.

講開保養.我屋企都海邊.
平時d槍槍身落滿油之餘.仲要定期抽濕.加防潮包.
放左咁多年都無生鏽

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 AM 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...

引用:
原帖由 khkenny2 於 13-11-2012 20:52 發表

相機唔好再係呢道講落去啦,都係講番AK啦

引用:
原帖由 holy1 於 13-11-2012 20:41 發表
話時話.有d鋼件整槍果時甩左油.會唔會方法補救?
雖然話真槍都係花.但係對收藏來說都有d心痛.

講開保養.我屋企都海邊.
平時d槍槍身落滿油之餘.仲要定期抽濕.加防潮包.
放左咁多年都無生鏽
由得佢花,夠自然
只要唔係生金秀就得。
不過鋼野,點都要上夠油,好似吳剛師父甘
因為香港夏天太潮濕

引用:
原帖由 RCman 於 13-11-2012 09:17 PM 發表

相機唔好再係呢道講落去啦,都係講番AK啦
難得釣到魚上黎唔吹下點得呢...

btw upgrade版

想改個pistol grip做呢隻...

http://www.missionfirsttactical. ... erchangeable-straps
鏡mount又可以改...

http://strikeindustries.com/shop ... red-dot-optics.html
一齊團購喇喂

引用:
原帖由 khkenny2 於 13-11-2012 21:43 發表

難得釣到魚上黎唔吹下點得呢...

btw upgrade版

想改個pistol grip做呢隻...
http://www.missionfirsttactical.com ...
隻Grip好正

回覆 296# 的帖子

好喎,兩樣我都想買^^
你的日子如何,你的力量也必如何

我都只係係軍火酷流連下甘姐,不過甘就中毒。。。
Ps最近無咩錢剩(我指外幣)。。。所以唔夠資金幫大家搞,但如果rcman/其他師兄開團的話我一定支持

RC今舖靠你喇。。。開團吧,隻grip你都走唔甩架喇。。。

有興趣隻GRIP

發新話題