發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-4-2013 00:16 發表
this time u r wrong wor...
he has shown his stands this time
I appreciate it
yup.

原本看似伸張正義的群組
細心一想卻並非如此
一意孤行, 排除異己
千多 個所謂成員就當正代表 WARGAME 界
仲想拍片危言聳聽, 誤導公眾

這個群組絕不代表 airsoft 界!!

我希望所有已經加入或被加入的朋友
立即退出這個群組

我比人無端端add咗入去, 即刻走.....

回覆 77# 的帖子

Plz guys
join the discussion in WGY this time...
speak up for urself!!!

引用:
原帖由 jacko 於 4-4-2013 14:11 發表
我都有加入呢個反鋼珠group, 但我其實只反對在一般槍鋪賣, 我認為應該有一間正苦認可嘅鋪頭賣, 而買呢類鋼珠/槍嘅人要攞牌, 雖然對喜愛玩呢類槍嘅師兄係麻煩左, 但始終係小數, 又可保障正常 ...
其實我想講既咪就係咁樣囉…

公開呼籲退群呢樣味免太無大將之風! 我就一定唔會走嫁啦!
問題始終係人身上! 而且金屬彈亦比較傷害性大係事實!
仲有其實我仲想講~ 係味另有所途我唔知! 我都叫玩過氣步~
用枝野得果2J既槍去打金屬彈? 打氣步既標准靶黎講~
十米內個準確度都有問題! 打黎把鬼咩!
所以一係枝野唔只JJ、一係射"鈀"以外既野~ 一係得個睇字............
仲有乜野用真係要大家諗諗同打出黎.....
但唔好打"我鐘意呀!吹咩"同"關你忍事"咁囉~ THX~

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 02:31 發表
原本看似伸張正義的群組
細心一想卻並非如此
一意孤行, 排除異己
千多 個所謂成員就當正代表 WARGAME 界
仲想拍片危言聳聽, 誤導公眾

這個群組絕不代表 airsoft 界!!

我希望所有已經加入或被加入的朋友
立 ...
大佬G...真大將也!500% 支持阿公! 鎗界應大團結....停止幼稚的門派之見!

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 queen 於 5-4-2013 02:47 發表
我比人無端端add咗入去, 即刻走.....
走得好...!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

痴線㗎咩,咁唔通hollow point 對人體傷害大啲就禁hollow point 咩
今次禁4.5mm 下次咪禁bb 彈?

引用:
原帖由 mic_hk 於 5-4-2013 04:59 發表
公開呼籲退群呢樣味免太無大將之風! 我就一定唔會走嫁啦!
問題始終係人身上! 而且金屬彈亦比較傷害性大係事實!
仲有其實我仲想講~ 係味另有所途我唔知! 我都叫玩過氣步~
用枝野得果2J既槍去打金屬彈? 打氣步既標 ...
我從唔係大將, 所以亦無需要大將之風

而且呢, 我只係"希望"大家退群
並唔係"公開呼籲"

呢個GROUP既行動太有可能作繭自縛

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 06:32 發表

並唔係"公開呼籲"

Good...!

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 06:32 發表

並唔係"公開呼籲"

唔好話加入fb羣組。。。。直頭係隔離台出post嗰個刀有問題。。。。怪老二亦衝動左小小

引用:
原帖由 tango1997 於 5-4-2013 10:42 發表

唔好話加入fb羣組。。。。直頭係隔離台出post嗰個刀有問題。。。。怪老二亦衝動左小小
" 唯恐天下不亂 " 的人多的是... :-(

引用:
原帖由 tango1997 於 5-4-2013 10:42 發表
隔離台講以經有好多人講到變成"為嗌而嗌~ 吹都要吹到贏~"既地步~

繼續重申:當前最應該做的是「玩鎗人仕自律及大團結,互相監察....停止幼稚無聊、不理性的門派之見....」方為上上冊....

發新話題