發新話題

井勝GBB M4

引用:
原帖由 queen 於 30-11-2008 01:33 發表
...I only want to ask...where can I find this??
唔知QqF仲有無呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-11-2008 15:15 發表
we香港行貨大約十二月中會有
留意這個星期!!

引用:
原帖由 G3A3 於 1-12-2008 12:32 發表

留意這個星期!!

我唔知係咪同出面同步
鵰。豹。狸。獅。狒

有某網站接受訂貨!
另外收到消息準備呢個星期擔定凳仔!
.
we....吳買啦!買都買第二個品牌啦!正噤多!.
.
.
.
.

唔知幾多個講呢支M4好/唔好GE人當中有幾多個人有?

我真係唔知, 我只知我係其中一個

好唔好就請各位唔好再道聽途說喇, 睇左相再講~(請各位大佬高抬貴手唔好挑剔我D玩具又話咁又話咁, 人比人比死人, 我係得呢小部份見得人咋...)

我個人覺得有WA 果D話呢支唔掂又成係好正常, 大佬人地用成皮野先整到支類似咁GE野出尼唔通話自己果支唔得咩

有人話呢支唔似真槍, 我夠唔似曾特首個樣啦, 我唔係人?

再講其實我個人認為井勝M4真係唔太應該用WE M4去比, 因為對於我尼講兩支槍個定位唔同, 「把玩」(模型)一定係井勝M4, 「落場」(玩具)一定係WE M4

至於WA M4就唔講喇, 因為我無, 我最多都係玩完就即刻放返低因為真係無興趣用成一萬買支只係介乎井勝同WE中間GE唔知模型定玩具槍

要插GE唔該冷靜D, 要討論GE無任歡迎~

附件

1-12-2008 23:17

搵個靚小小GE盒裝起佢啦~

換返D沙色好似又唔多好睇

ARMS 非常 FIT

EOTECH 邊個話唔得?

EOTECH X ARMS又如何~

無敵合體

個RAS又點呢?

M3X入得非常好

亦唔會鬆~

鵰。豹。狸。獅。狒

個匣應該係wa
we m4用到wa匣??
定e支係井星??

引用:
原帖由 ayaka 於 1-12-2008 23:25 發表
個匣應該係wa
we m4用到wa匣??
定e支係井星??
井星

回復 80# 的帖子

師兄,我想問下削崩彈匣出氣膠問題解决咗未?

我要做...........插果個先

咁鬼大個eoteach字....................

引用:
原帖由 d.s 於 2-12-2008 00:11 發表
師兄,我想問下削崩彈匣出氣膠問題解??未?
應該解決左,因為我打左廿匣度都唔覺有事,反而個氣閘就應該差不多玩完…
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 80# 的帖子

多謝分享 !

井X鎗身表面質感都好似真鎗^^
不過我唔熟識M4 唔知外形detail同真鎗似唔似呢?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-12-2008 08:16 發表

應該解決左,因為我打左廿匣度都唔覺有事,反而個氣閘就應該差不多玩完…
咁真係解決左~因為要削出氣膠的話只需打一匣就見效.....

越睇井記呢支野真係唔錯, 有真實感, 不過都係個句, 等多等, 等內部野慢慢改良,先再算啦.

我都係等多d款同等個系統可以做到價錢大眾化又可以落場打o既時候先入市

發新話題