發新話題

[認真] 問女仔拎電話

引用:
原帖由 於 14-6-2012 00:02 發表
抄個三九唔識七既牌又話難姐

你同佢有同事關係 , 搵D 機會合作下 , 搵下話題(eg:邊個經理最x街)

做人做事,最緊要有鋪排
雖則係同事
但係工作上零交流
我更加唔識D經理..................

引用:
原帖由 Elf 於 14-6-2012 03:11 發表
係老蘭我試過排緊隊見到隔離有靚女, 行上去計兩句計, 問名問電話. 前後3分鐘有名有電話. 個晚仲跟左佢由prive去左billion再去beijing. 過2日約左出黎食飯睇戲, 跟住個weekend去完clubbing就番左我屋企
我好樣, 但唔 ...
反而三唔識七果D我又拎到噃
衰左咪問第二個唔怕糗
但係同事衰左都唔知會唔會唱我
D岩岩讀完書既妹妹仔戒心好強架

Add左fb未啊?
吹吹下話同佢whatsapp,
電話number到手

夠'惡'就直接問啦!電話姐,又唔係貞操,比你有幾難姐!
唔得未算數囉,佢吊高唔賣,你未唔好買囉

怕比人唱
你估真係唱你一世咩

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-6-14 09:58 發表

雖則係同事
但係工作上零交流
我更加唔識D經理..................
你可以俾咁多藉口自己唔去馬. 你都係繼續目及人地個屁股算把啦.

UNDER DEVELOPING

樓主你怕乜Q姐
即使你係心邪,但拎個電話當識個朋友唔得咩?
拎電話一定係想溝人?

今日都係繼續失敗唔敢問
可能我讀男校既關係.....搞到對女仔有少少不知所措
傾多兩句我都淆淆地

引用:
原帖由 於 14-6-2012 17:34 發表

你可以俾咁多藉口自己唔去馬. 你都係繼續目及人地個屁股算把啦.
said.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-6-2012 22:49 發表
今日都係繼續失敗唔敢問
傾多兩句我都淆淆地
讀唔讀男校關事咩
平時社交都會有女性
eg: 聯校活動,自己出去搵等等

引用:
原帖由 一舊水 於 15-6-2012 03:00 發表

讀唔讀男校關事咩
平時社交都會有女性
eg: 聯校活動,自己出去搵等等
點會唔關事ar,水哥
學生哥最大ge社交圈子就係學校
讀男校接觸女性既點都比男女校少好多

引用:
原帖由 gtoray 於 15-6-2012 03:14 發表

點會唔關事ar,水哥
學生哥最大ge社交圈子就係學校
讀男校接觸女性既點都比男女校少好多
睇下用眼去接觸定用其他部份啦

其實你大方D走埋去,簡單介紹下自己,再問人地叫咩名,再問佢電話,通常都俾ge。唔俾咪算lor~
另外有種我覺得最差ge拎電話方法就係,用人地個電話打俾自己。雖然係work,但我覺得好無禮貌。

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-6-2012 22:49 發表
今日都係繼續失敗唔敢問
傾多兩句我都淆淆地
喂,呢d野要練出來ga Bo,你唔去就永遠都係咁
我都係讀男校,以前夠女仔對眼都唔夠膽望,依家

引用:
原帖由 Anonymous 於 15-6-2012 12:11 發表
其實你大方D走埋去,簡單介紹下自己,再問人地叫咩名,再問佢電話,通常都俾ge。唔俾咪算lor~
另外有種我覺得最差ge拎電話方法就係,用人地個電話打俾自己。雖然係work,但我覺得好無禮貌。
係喎,諗起我都係咁樣做過
新學年來左個靚missy同事,就咁識左了~

認真~拎電話啫...仲要識識地...佢唔會吊高尼賣~一定俾你~
你問果陣有自信定D就已經成功左9成

發新話題