發新話題

6638 你係扮睇唔到下嘛~

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2012 23:57 發表

謝大大解答
唔使客氣啦............我都係指去個勛章先知
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2012 23:57 發表

謝大大解答
如果IE,將cursor over個icon就睇到
Firefox要right click > property

我個M4身花到HIHI 係咪有鋼身先 搞個團購呀喂!!

引用:
原帖由 gtoray 於 18-7-2012 23:59 發表

挑埋你哎嗱!
花生 爆谷 氣水已買

咁我認比個價錢牌昆囉
佢寫m4鋼身只限100隻
見到寫住“鋼”咁咪比左2xxx去買左隻囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
話時話我24小時掛cgf咖bo

Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 00:04 發表
咁的認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
咁即係有響手?

影番幅相比大家開吓眼界!

引用:
咁我認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
Picture or it didnt happen.

引用:
咁我認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
影張相黎睇下再講

引用:
咁我認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
你都仲係無講邊度買

番狗
仲要無marking
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

引用:
我點知係咪鋼呀
我要

引用:
咁我認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
話時話,「只限100隻」ge鋼身好似係真槍泥

http://www.ar15.com/archive/topic.html?b=6&f=23&t=210011

引用:
咁我認比個價錢牌昆囉
我點知係咪鋼呀

有咩得罪,多多見諒
不孝有三,冇圖為大

半年前見到番狗有
點知比人昆?

發新話題