發新話題

6638 你係扮睇唔到下嘛~

點解真鐵都係7075, 玩具會係鋼咁牙擦嘅?? 係咪聽朝有得睇呀?? 我真係開心到瞓唔著。。,,

引用:
原帖由 billyjo 於 19-7-2012 01:07 發表
點解真鐵都係7075, 玩具會係鋼咁牙擦嘅?? 係咪聽朝有得睇呀?? 我真係開心到瞓唔著。。,,
通宵留守吧

引用:
原帖由 gtoray 於 19-7-2012 01:05 AM 發表

俾你搞到無曬mood....
大鑊,得罪啊公tim,死都要比番D mood啊公對抗鋼神...(怕怕)

簡單拆解

唔知有無比人昆咖
仲有我琴日支槍噴太多油
而家有d令

附件

19-7-2012 01:11

19-7-2012 01:11

Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 01:11 發表
簡單拆解

唔知有無比人昆咖
仲有我琴日支槍噴太多油
而家有d令
呀大佬,呢個似係@gm原裝身wor

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 19-7-2012 01:11 發表

大鑊,得罪啊公tim,死都要比番D mood啊公對抗鋼神...(怕怕)
佢唔係鋼神 。。。。佢應該係”車神”。。。。車大炮神

佢講鋼lol
2000銀呀lol
唐番狗呀lol
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 01:11 發表
簡單拆解

唔知有無比人昆咖
仲有我琴日支槍噴太多油
而家有d令
二千蚊鋼身?!

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 01:17 AM 發表
佢講鋼lol
2000銀呀lol
唐番狗呀lol
強國就是強...

引用:
原帖由 gtoray 於 19-7-2012 00:49 發表

你都幾牆頭草ga喎.....
佢難得可以轉移目標喎.....

引用:
原帖由 gtoray 於 19-7-2012 00:39 發表
會唔會係.........呢隻鋼身M4a1?
http://dayerses.com/data_images/posts/pressed-steel-m4-a1-(76)w-sherman/pressed-steel-m4-a1-(76)w-sherman-03.jpg
咁拆呢隻一定會好嘈喎...

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 01:17 AM 發表
佢講鋼lol
2000銀呀lol
唐番狗呀lol
條pin係鋼?(大誤)

又話冇marking?

引用:
原帖由 faihk 於 19-7-2012 00:44 發表

一日可以拆得完...? 神呀...
一炮咪散晒羅...

o米玩啦
一係你當大家傻既, 一係你記憶力有問題
http://www.civiliangunner.com/cgf//viewthread.php?tid=102554
本帖最近評分記錄
  • kimkileo 威望 +30 做到野!! 19-7-2012 01:25
  • kimkileo 金錢 +30 做到野!! 19-7-2012 01:25
  • gtoray 威望 +30 唔加分點得呀!! 19-7-2012 01:23
  • gtoray 金錢 +30 唔加分點得呀!! 19-7-2012 01:23

發新話題