19 12
發新話題

[認真] 遇到咁既人都有既

遇到咁既人都有既

岩岩係火車站遇到女人插飛插左幾十下都唔得,好聲好氣叫佢試下其他機,換黎既係一句仆_,
話我俾佢試多陣都唔得,我又學黃子華啦,「犯法呀?」。
佢一個轉身話我冇家教,再殺出一個炸兩呀叔,嘈到成個火車站都聽到,
唔係職員做和事老一定開拖,話都講唔正係到鬧我?

你個樣嫩口&好恰吧?

好人一向都難做
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 gtoray 於 5-9-2012 20:06 發表
你個樣嫩口&好恰吧?
其實都唔係第一日既事 , 有個客話睇我個樣都知好人 , 甚至有人話我得意可愛
心諗唔_係下嘛 ? 男人老狗高高大大俾人話可愛 , 大佬 CIRAS 我要著L碼嫁...

好明顯師兄您唔0岩啦~
我諗佢條佬晚晚都係咁同佢講~
女:你插幾十下都唔得?不如試下第二度啦
男:仆_!俾我試多陣都唔得?
下次唔好阻住D野人插野喇~

引用:
原帖由 衰人 於 5-9-2012 20:09 發表
好人一向都難做
咁無謂開口埋口叫人死開俾我先既...又唔係趕時間

以前試過係旺角排隊買飛
前面有個學生哥係部
只接受紙幣既機到入銀仔入左成分鐘都跌番出黎添
個學生哥面都紅埋飛都唔買走左

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 5-9-2012 20:25 發表
以前試過係旺角排隊買飛
前面有個學生哥係部
只接受紙幣既機到入銀仔入左成分鐘都跌番出黎添
個學生哥面都紅埋飛都唔買走左
我以前都見過前面個女仔又係0係部只接受紙幣既機到入銀仔
我一提佢佢又係勁唔好意思飛都唔買就走左

引用:
原帖由 silvano126 於 5-9-2012 19:52 發表
岩岩係火車站遇到女人插飛插左幾十下都唔得,好聲好氣叫佢試下其他機,換黎既係一句仆_,
佢一個轉身話我冇家教,再殺出一個炸兩呀叔,嘈到成個火車站都聽到 ...
你想佢彈開好易....

[小姐! 你點睇國民狗肉呀? 阻你少少時間, 我係記者, 想同做個十分鐘訪問!]
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 silvano126 於 5-9-2012 19:52 發表
佢一個轉身話我冇家教,再殺出一個炸兩呀叔,嘈到成個火車站都聽到 ...
算吧啦,遲啲北區割埋地仲多呢啲人

就前日係seven用ATM! 有條叔台拿住本seven賣既乜乜今日中國之類既雜誌睇又唔比錢又左住我排隊撳ATM, 我好聲問佢係咪排隊!佢粗聲答唔咪呀!根住個員工去佢面前好聲叫佢唔好再睇本雜誌!因為佢每枼都接一次本雜誌比你睇完冇人買!條零羊見我地埤住就走了!到我時部ATM冇灑錢!根住我走去對面間ok再排隊撳!去到又見到呢條零羊睇翻同一本野!我火火地就大聲話佢!bigsixlo 呢度係香港唔咪深圳!睇書要買呀!先前係seven又係咁比人話!走出來又係咁!根住條零羊話我睇風面之麻?根住我就d7佢!浄睇個面洗乜拿來呢邊左住我!根住大家又再一次啤住佢!唉!

引用:
試左十次都唔得仲試 , 後面成棚男人 , 你唔比佢地逐個試下你 ?!

生得可唔可愛無關係 , 最緊要有經驗 , 轉數自然快

引用:
原帖由 Waterter 於 5-9-2012 20:12 發表
好明顯師兄您唔0岩啦~
睇到笑左出黎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Waterter 於 5-9-2012 20:12 發表
好明顯師兄您唔0岩啦~
我睇第二次先識笑

引用:
大6既文化係唔可以C文!因為啲黃蟲唔會明!就好以深美講要大聲喝致聽得明!

佢都好無耐!插十幾下都唔得!你應該做好心幫忙!大聲喝佢”死大6仆ker,死X開啦!無錢就唔好來香港!呢啲之類既說話!

19 12
發新話題