20 12
發新話題

[VFC] 夢寐以求的 Umarex HK416C 终於等到你了

夢寐以求的 Umarex HK416C 终於等到你了

WXC 有得 Pre-order。11月尾應該有貨到﹗期待……

還未見到mp5k 可以pre order

引用:
原帖由 kwankwan60 於 25-10-2012 17:04 發表

WXC 有得 Pre-order。11月尾應該有貨到﹗期待……
C:\Users\user\Pictures\ControlCenter3\PhotoCapture
師兄,你訂咗未?

好怕同呢間野訂野,有朋友早前訂了416 AEG,
訂金已附,到通街都有貨,就連佢show room都有貨放出來。
都沒有電話叫佢去羅鎗,上到去....問佢....佢可以話訂果D未到?
呢個咩野世界?
最後朋友緊係退訂唔同佢買啦!

引用:
原帖由 RCman 於 26-10-2012 10:08 發表
好怕同呢間野訂野,有朋友早前訂了416 AEG,
訂金已附,到通街都有貨,就連佢show room都有貨放出來。
都沒有電話叫佢去羅鎗,上到去....問佢....佢可以過訂果D未到?
呢個咩野世界?
最後朋友緊係退訂唔同佢買啦! ...
呢間野好能唔係咁想做retail...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 6# 的帖子

唔講都唔知原來有咁多師兄受過氣x!!

不過小弟實在太迷戀這枝槍,就試一次睇吓會唔會比人「坤」

睇片支 416C 都 0K 喎 , 尤其尾托都幾特別吓

引用:
原帖由 hawk2914 於 26-10-2012 13:59 發表
14/f 間showroom 話明係做show,他們只在意做oversea生意,小弟也試過有不快經歷!其實而家啲鋪返貨速度也很快只比他們遲小小,遲幾日買件嘢又一樣又何必受氣呢!
入口商
代理商
批發商
零售商
自己諗

416C有冇師兄連發兩三槍後無反應???

琴晚去14樓睇,無貨仲要訂等兩星期....原本死死地氣等喇.....
點知....去三斤買M&P比我見到佢地返貨~即時拎左一支~~正!!

引用:
原帖由 shomike 於 7-11-2012 14:39 發表
琴晚去14樓睇,無貨仲要訂等兩星期....原本死死地氣等喇.....
點知....去三斤買M&P比我見到佢地返貨~即時拎左一支~~正!!
星期一晚我係"暗鎗"見有現貨賣3K
不過VXC的連發腳軟及連射慢,
令我無意入手佢的416系,都係再等佢支K仔好過

20 12
發新話題