24 12
發新話題

遲來的開箱文:MASADA ACR GBB

遲來的開箱文:MASADA ACR GBB

Very nice rifle !!

好靚呀, 多謝分享
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

終於見呢支GBB的開箱文了
支鎗係好靚,不過beta + 4K幾真係唔敢亂入貨。
都係等師兄們用家報告好
我對此鎗十分有興趣,原因之一我有很多個GP Pmag匣

引用:
原帖由 RCman 於 31-10-2012 16:21 發表
終於見呢支GBB的開箱文了
支鎗係好靚,不過beta + 4K幾真係唔敢亂入貨。
都係等師兄們用家報告好
我對此鎗十分有興趣,原因之一我有很多個GP Pmag匣
師兄平時砌咁多好野,4K濕濕碎啦

不過呢支其實無咩大伏,暫時發現只係套kit跟粒hopup膠太軟

呢支搵個詳細開箱文睇下真係難過咩咁,都好佩服樓主既勇氣同心機

最怕開完引一大班入黎圍抽
signature oversize

果然又係麥砵毒!

其實點解唔直接出GBB版本, 有我買呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 31-10-2012 17:28 發表
其實點解唔直接出GBB版本, 有我買呀
呢支咪GBB版羅,唔係AEG改傢。
現在已經有AEG版及GBB版兩款好耐了。
我早前係興趣已target左,佢仲有骨版添。

引用:
原帖由 JBL 於 31-10-2012 17:38 發表

骨版都形嫁,最初係諗住買佢嘅,一於整番支喇.......
呢道好多毒漢子
一於等到依興趣年尾做discount時至入手

引用:
原帖由 RCman 於 31-10-2012 17:41 發表

呢道好多毒漢子
一於等到依興趣年尾做discount時至入手
我都係咁話, 有個85拆都唔錯啦

引用:
原帖由 JBL 於 31-10-2012 17:28 發表

係呀!所以我啱啱係槍街買咗粒70度嘅戰準hopup膠返黎等遲下換埋佢.......
我都係換左戰隼70度,包你有驚喜,

不過我果支自砌kit,上油換hop up後,1.7J 平直彈道
signature oversize

24 12
發新話題