發新話題

KWA HK45 X SD slide (開箱文+SD 滑架裝著例)

我買了台ksc,仲有hk但無玩具mark個隻,不過無$換slide

KWA=KSC ma?

佢既防滑紋真係有點過份
但我又忍受唔到佢原裝D白色字

呀...三心兩意><
都係睇睇價錢先
(唔知幾時會出CT呢^^)

引用:
原帖由 MK~ 於 11-11-2012 11:53 發表
佢既防滑紋真係有點過份
但我又忍受唔到佢原裝D白色字

呀...三心兩意><
都係睇睇價錢先
(唔知幾時會出CT呢^^)
價錢平過我買P10果套$100

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-11-2012 11:51 發表
我買了台ksc,仲有hk但無玩具mark個隻,不過無$換slide

KWA=KSC ma?
本來我也想找台版,
就是知道U記的不是。
不過找也找不到

KWA/ KSC台版是否同樣代工我也不清楚。
不過相信兩者有關連

揾日拎比你鑑定下

引用:
原帖由 RCman 於 11-11-2012 11:40 發表
HK社 USP tactical / USP P10 / HK45
三支HK都是用上SD滑架

http://i169.photobuc ...
劇... 毒......

今日打game已經玩過枝sd滑架45.....真係接受唔到

引用:
原帖由 RCman 於 11-11-2012 09:48 發表
MK最多SD show出來果間買

無修直上
多謝RCman師兄報料 ,今日即刻買左條,一樣無修直上~正
同場加影小弟0既 SD X HK series

附件

IMG_7580_大小 .JPG (103.97 KB)

12-11-2012 01:01

IMG_7580_大小 .JPG

IMG_7581_大小 .JPG (91.38 KB)

IMG_7581_大小 .JPG

IMG_7584_大小 .JPG (106.52 KB)

IMG_7584_大小 .JPG

IMG_7585_大小 .JPG (74.02 KB)

IMG_7585_大小 .JPG

IMG_7586_大小 .JPG (67.24 KB)

IMG_7586_大小 .JPG

IMG_7588_大小 .JPG (69.25 KB)

IMG_7588_大小 .JPG

IMG_7589_大小 .JPG (65.05 KB)

IMG_7589_大小 .JPG

回覆 23# 的帖子

no photos wor....

回覆 24# 的帖子

唔知點解post唔到相,已修正, thx

引用:
原帖由 jacko 於 12-11-2012 00:32 發表

毒... 死... 小... 弟... 啦......

引用:
原帖由 jacko 於 12-11-2012 00:32 發表

師兄同是USP fans

回覆 25# 的帖子

very adorable collection
USP compact is my next target

回覆 23# 的帖子

BTW, why not paint the little words in white ar

回覆 29# 的帖子

今晚放工即刻攪攪佢

發新話題