發新話題

[GHK] ghk ak or ksc ak

引用:
原帖由 小鬼182 於 5-1-2013 18:48 發表
剛買了這枝74m和ghk的ak105,經兩日的測試, 結果如係咁: 後座ak105大過74m; 氣化兩者都係一匣清,但74m尾段明顯無105咁好氣…… 74M外觀質感好過105,但問題係做得太過靚,靚度唔似ak……反而 105較有ak味…… 重量…… ...
到現在,我還是覺得AK=GHK的代號

引用:
原帖由 RCman 於 5-1-2013 19:27 發表

到現在,我還是覺得AK=GHK的代號

經匠神幫手後 搞掂
最緊要ghk係鋼身!!∼

回覆 107# 的帖子

嘩∼∼∼!好正重好毒∼∼∼! 攪到我中晒招

引用:
原帖由 sk8er 於 5-1-2013 21:39 發表

http://i1302.photobucket.com/alb ... _n_zps97f5eb74.jpeg
經匠神幫手後 搞掂
最緊要ghk係鋼身!!∼
唔知個selector同magwell可唔可以裝落ksc ak ?

引用:
原帖由 hei-c 於 6-1-2013 21:26 發表

唔知個selector同magwell可唔可以裝落ksc ak ?

你睇下個位岩唔岩入?
我未玩過KSC 果支
MAGWELL 就由2粒六角螺絲 扣係trigger 位

我想問個magwell o係邊到買ga???
個selector 我知邊到有,但係裝左之後會唔會好似原裝咁好實??

引用:
原帖由 hklovers 於 7-1-2013 15:56 發表
我想問個magwell o係邊到買ga???
個selector 我知邊到有,但係裝左之後會唔會好似原裝咁好實??
magwell 都係W豬屎
selector 我裝左之後仲實過原裝....
selector 仲有另一個牌子 HephaeXtuX有出

引用:
原帖由 sk8er 於 7-1-2013 16:53 發表

magwell 都係W豬屎
selector 我裝左之後仲實過原裝....
selector 仲有另一個牌子 HephaeXtuX有出
原裝都好緊.....甘呢個咪.....

引用:
原帖由 RCman 於 7-1-2013 16:57 發表

原裝都好緊.....甘呢個咪.....
要大大力.....

師兄..........我都想要份頭骨?........

請問在那有貨..........謝!

引用:
原帖由 pyc9394 於 8-1-2013 14:01 發表
師兄..........我都想要份頭骨?........

請問在那有貨..........謝!
我係W豬屎買的 最後一條
你一係等佢返 一係台灣果邊搵
但同你講定先...D位係唔多岩 唔知係我支槍問題定咩條骨唔岩位 ....
都係匠神幫我搞過先 裝得靚仔
佢幫我又車 又焊...

引用:
原帖由 sk8er 於 8-1-2013 15:17 發表

我係W豬屎買的 最後一條
你一係等佢返 一係台灣果邊搵
但同你講定先...D位係唔多岩 唔知係我支槍問題定咩條骨唔岩位 ....
都係匠神幫我搞過先 裝得靚仔
佢幫我又車 又焊...
Thanks!!!.......要睇下大師傅有冇空才搞!!!

引用:
原帖由 pyc9394 於 8-1-2013 15:42 發表

Thanks!!!.......要睇下大師傅有冇空才搞!!!
你支係105,點用到U仔骨呢

引用:
原帖由 RCman 於 8-1-2013 15:43 發表

你支係105,點用到U仔骨呢
支105太dry..........想搞搞佢........因已洗濕左个頭~~~

發新話題