34 123
發新話題

[Viper Tech] Viper SR16-E3 問題

Viper SR16-E3 問題

小弟見e興趣有返毒的SR16E3,但未玩過毒蛇的GBB(小弟現有的是GP M4 GBB),所以有些事情想請教各位.
1.)能否用回GP的GBB內部零件?(如bolt,bolt lock,hopup膠等)
2.)能否直放真的地品parts? (聽說它們的牙不是玩具數或真數,是自家數,所以RAS或尾通等都不能用其它品的.不知是否屬實)
3.)能否用GP Pmag /Prowin 匣呢?

謝謝.

價錢同樣好毒,我無想過開賣價甘貴

支嘢真係好毒,我都想買支,不過要成USD965,換成港紙都要成7xxx

台灣都要賣NT$25800. 加上運費,其實差不多(當然平D更好...)

咦...貼紙...聰明左o咼

1. 你講的全部唔得.
2. 真品未遇過問題, 除左charging handle.
3. 可以上可以用. 但新毒蛇系統係唔用彈匣切氣片的. ie. 始終要做少少手腳拿走彈匣切氣片, 意思亦即係同一隻匣唔會係WA/Viper隨時可共用.

引用:
原帖由 garyyanykw 於 12-12-2012 12:44 發表
支嘢真係好毒,我都想買支,不過要成USD965,換成港紙都要成7xxx
台仔個價仲要加 仲貴過MRP B0mber聽講當時好似唔洗6k

太貴了
係我眼中唔值得買咁貴既玩具
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 mk23 於 12-12-2012 12:09 發表
小弟見e興趣有返毒的SR16E3,但未玩過毒蛇的GBB(小弟現有的是GP M4 GBB),所以有些事情想請教各位.
1.)能否用回GP的GBB內部零件?(如bolt,bolt lock,hopup膠等)
2.)能否直放真的地品parts? (聽說它們的牙不是玩具數或 ...
玩蛇仔唔好預佢可互換/通用WA內件, 換得請預執位...

引用:
原帖由 loveless 於 12-12-2012 13:52 發表
咦...貼紙...聰明左o咼

1. 你講的全部唔得.
見e興趣好似得毒蛇成槍,無咩內部零件賣.
如果噤樣,那好似窄窄地bow...

那想問問有毒蛇的各位. 你地D零件係那裹買呀?還是自已訂回來?
Thank's

引用:
原帖由 mk23 於 12-12-2012 14:26 發表

玩蛇蛇....parts都你要台灣訂了

引用:
原帖由 mk23 於 12-12-2012 14:26 發表

那想問問有毒蛇的各位. 你地D零件係那裹買呀?還是自已訂回來?
Thank's
如果用新系統, 基本上係自求多福的.
買零件o米埋眼唔好睇價錢匯率運費, 心會舒服D
PS. 原裝OK耐用的..

引用:
原帖由 2slow 於 12-12-2012 14:04 發表
太貴了
係我眼中唔值得買咁貴既玩具
越賣越貴 , 呢個價佢改番WA鋼Bolt仲有得傾, 唔係另買又要執唔洗諗

引用:
原帖由 gainax 於 12-12-2012 14:53 發表

越賣越貴 , 呢個價佢改番WA鋼Bolt仲有得傾, 唔係另買又要執唔洗諗
咪係
原本諗住人生第一次比蛇咬
現在已成破碎的夢...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

價錢與質素成正比,我朋友兩條蛇,打左兩年,平均一個月兩場!換個一次hopup膠咁大把!新槍要過磨合期,之後會順!平時一般保養就ok!
唯獨是火力不能打CQB!算係缺點,我朋友在台灣訂了一條低火力槍機,紅氣得0.8J!
建議你多收集用家意見!

引用:
原帖由 RCman 於 12-12-2012 14:28 發表

玩蛇蛇....parts都你要台灣訂了
都唔係既,E興趣可以買到或代訂。

34 123
發新話題