31 123
發新話題

[VFC] VFC MP7A1

VFC MP7A1

from VFC facebook
http://www.facebook.com/photo.ph ... _count=1&ref=nf

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2012 17:54 發表

from VFC facebook
http://www.facebook.com/photo.ph ... _count=1&ref=nf
我想要K仔多D
MP7已經比人羅曬地盤,
不如叫VFC安分補番好佢手頭的M4系的"WHAT氣"好過

個托又整個sling扣 ?
我生得聰明得罪你咩!!!

e家先出, 遲左d wo,除非真槍size.

回覆 2# 的帖子

認同

都係搞番掂M4系既問題先啦
佢d槍既做工就真係好得, MP5、416等等都好靚...
但要搞到落場打都要好多$$$及時間
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

用嚟收藏間唔中射幾下都ok嘅...

引用:
原帖由 garyyanykw 於 22-12-2012 19:20 發表
用嚟收藏間唔中射幾下都ok嘅...
我朋友支HK416C,
新鎗落地第一日開光試鎗....
第一次羅出來玩....打了一匣...就連發失效.....再打....無啦啦有野掉了出來

VFC啲槍我都覺得係屬如觀賞級多D

回覆 8# 的帖子

What the....
Im going to buy the 416C wor.....

引用:
原帖由 RCman 於 22-12-2012 19:27 發表

我朋友支HK416C,
新鎗落地第一日開光試鎗....
第一次羅出來玩....打了一匣...就連發失效.....再打....無啦啦有野掉了出來
我做證~
痴完膠紙再打
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-12-2012 18:23 發表
個托又整個sling扣 ?
有sling 扣款先update

論落場應該輸左比馬記...

我都覺得論內部,VFC完全唔係KSC/KWA同埋Marui果個級數
講到最拿手既外觀,現有既MP7又唔係太差
所以我絕對有理由相信呢枝野係Full Scale既,因為只有咁先有競爭力
否則除左VFC果班die hard fans之外,恐怕根本冇人買.....

V 記槍, 我只買過mp5 同 asw338
兩支都係設計問題,唔好打, 要自已補鑊
所以v 記槍我絕不會再買,佢出model gun 重好,横掂落場都係唔掂

31 123
發新話題