24 12
發新話題

[VFC] VFZ MK12 MOD1 GBB

VFZ MK12 MOD1 GBB

唔知有冇師兄入左? 評價如何?
同埋台灣個邊連CQB版都用新版上身, 香港果d其實更新左未…
轉貼店家開箱參考
http://www.arms-cool.net/forum/thread-129048-1-5.html

GP 有得用prowin 短匣wor ^^"

附件

6-2-2013 22:26

你的日子如何,你的力量也必如何

依興趣上兩個星期已到貨,
價錢都算合理。
我羅過上手,....係幾靚
不過VF屍M4我真係唔敢買。

回2F師兄;
豬P都唔錯不過小弟玩過豬P井成,最尾退出放哂,而家又玩豬P好似…

回3F師兄;
其實小弟見V記個身咁靚新版好左個價唔貴, 有興趣入番支AR裝番d舊件當儲多支咁
我都係一直唔敢買再加上舊版有爆身危機更加…,但又想入… 如其它款都用新版上身,做次白老鼠試下都ok的,
打唔打得都可以係收藏上滿分 同應該有得執下既,當玩下新系統修修補補過下癮

回覆 4# 的帖子

一個台灣朋友指出2012版V記M4槍身唔單只MARKING有改進, 個身同內部都有強化左....呢位朋友都算幾忍得手, 一直等到V記出M4 RIS 2012版先入手.

所以班原來擁有2010版V記既槍友, 大部份都肯願意花錢買M4身套件升級.
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

回覆 4# 的帖子

一個台灣朋友指出2012版V記M4槍身唔單只MARKING有改進, 個身同內部都有強化左....呢位朋友都算幾忍得手, 一直等到V記出M4 RIS 2012版先入手.

所以班原來擁有2010版V記既槍友, 大部份都肯願意花錢買M4身套件升級.

回覆 6# 的帖子

好似幾吸引
穩陣起見都係等換左最新版上身個批先… 而家擔心呢樣, 因為無得整

引用:
原帖由 gainax 於 7-2-2013 01:02 發表
好似幾吸引
穩陣起見都係等換左最新版上身個批先… 而家擔心呢樣, 因為無得整
呢個係朋友手上既V記2012 M4身MARKING, 可以參考吓啱唔啱自己心水?

附件

VFC M4 BODY.jpg (118.53 KB)

7-2-2013 01:26

VFC M4 BODY.jpg

回覆 8# 的帖子

師兄跟本係度放毒…
小弟對VFZAR感興趣有三分一係marking&槍身到, 三分一係內構到,最後係個新版效能到吸引再打算投入VFZ,
鋪頭快d 進新一批貨吧

我只想要條外管....希望會有散賣.

引用:
原帖由 carl 於 7-2-2013 11:13 發表
我只想要條外管....希望會有散賣.
看台灣網友post出來的相片, 應該係VFC將AEG mk12mod1 kits,再modify條外管個尾放GBB hopup座.
而唔係做條新barrel出來.
所以我唔覺得有散賣...

小弟返而入左支2012 M18 外觀一流 內部件都係個D, 都係要汁汁才好玩,爽度提升,可放心入

回覆 12# 的帖子

師兄係最近入? 個上身而家唔知係唔係新版?
係我即入支RIS版唔再等…  外觀真係一二位x!!

引用:
原帖由 gainax 於 13-2-2013 17:10 發表
師兄係最近入? 個上身而家唔知係唔係新版?
係我即入支RIS版唔再等…  外觀真係一二位x!!
跟據台灣朋友方面資料, 第一代VFZ GBB M4係護木, 手抽 + 格仔尾方式販售.

直到2012版先有出現RIS版, 跟棍仔, LMT款後SIGHT, 海豹托, 彈匣一隻.

唔知賣香港既批次有無唔同呢??

附件

2012 VFC M4 RIS.jpg (128.15 KB)

13-2-2013 22:06

2012 VFC M4 RIS.jpg

引用:
原帖由 dickyan28 於 13-2-2013 22:06 發表

跟據台灣朋友方面資料, 第一代VFZ GBB M4係護木, 手抽 + 格仔尾方式販售.

直到2012版先有出現RIS版, 跟棍仔, LMT款後SIGHT, 海豹托, 彈匣一隻.

唔知賣香港既批次有無唔同呢??
明窗好似有exactly圖中果款,賣緊~@$))

24 12
發新話題