發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

回覆 90# 的帖子

講真,呢支個款先天的確吾太靚,不知何解上到14樓在神志不清下訂了,仲要三骨三匣,會員價算低^^
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-2-2013 12:03 AM 發表
講真,呢支個款先天的確吾太靚,不知何解上到14樓在神志不清下訂了,仲要三骨三匣,會員價算低^^
恭喜

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-2-2013 00:03 發表
我今晚都上過去,睇價錢其實真係算低買,
匣都係同老馬MP5匣差不多價。
不過.....我真係覺得呢支UMP係由幾件長方體砌出來......唔係我柸茶

回覆 91# 的帖子

會員有得平???????

合理價,不過現在G36C減到仟三蚊,手槍都要啦。

回覆 93# 的帖子

其實個款真係吾太得,不過最近冇咩槍想買,而呢支唔貴又有burst 玩下,想解悶所以訂,會員槍有得平,其他周邊野冇

引用:
原帖由 怒人甲 於 20-2-2013 23:59 發表
其實個款真係吾太得,不過最近冇咩槍想買,而呢支唔貴又有burst 玩下,想解悶所以訂,會員槍有得平,其他周邊野冇
師兄,禽日問左,訂鎗時,同時訂匣和骨有折。
鎗,會員價95折,匣9折,骨平過9折,擺明搶利是錢。

唉....我果D比哂佢啦

隻匣好單簿, 會唔會頂唔住TOP GAS 壓力爆匣

引用:
原帖由 怒人甲 於 21-2-2013 12:54 PM 發表
隻匣好單簿, 會唔會頂唔住TOP GAS 壓力爆匣
洗唔洗咁驚呀...入面應該有金屬殼喎...

回覆 100# 的帖子

其實我想講vfx 的金屬好有 " 趣 "

我都訂咗.....其實等咗UMP 出都好多年, 但次次見到個鈄到飛起ge尾托真係

btw 3面骨有平? 訂的話淨係話匣有平, 骨要$ !&%.....有冇師兄confirm   thx

引用:
原帖由 Gin 於 21-2-2013 15:06 發表
我都訂咗.....其實等咗UMP 出都好多年, 但次次見到個鈄到飛起ge尾托真係

btw 3面骨有平? 訂的話淨係話匣有平, 骨要$ !&%.....有冇師兄confirm   thx
一齊訂匣係有9折 骨就!& 琴日上去見到

引用:
原帖由 怒人甲 於 21-2-2013 14:16 發表
其實我想講vfx 的金屬好有 " 趣 "
其他槍款都未有爆匣出現過,諗多左喇

回覆 104# 的帖子

呢隻匣拿上手都比一般GBB 感覺單簿  另外好耐之前W醫 係台灣都有人爆匣, 但都唔知個個人點玩就真

發新話題