發新話題

約會

引用:
原帖由 T-800 於 8-2-2013 20:38 發表
以前D女軍醫絕對夠膽同您研究下,而家後生果d真係唔知佢地諗乜,唔敢教......
只能講:
1.盡人事,聽天命(緣份),堅持係好事,但學習接受結果更為要重要,堅持追求係浪漫,追唔到但係自己仍無怨無悔地関心 ...
禾最中意第1點。。。。浪漫中既浪漫

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-2-2013 22:43 發表

不過,乜叫好感,喜歡,愛???
經典回顧~

附件

9-2-2013 00:24

9-2-2013 00:25

引用:
原帖由 tango1997 於 9-2-2013 00:20 發表

禾最中意第1點。。。。浪漫中既浪漫
無奈的浪漫....才是浪漫中的浪漫.....Trust ME....The Feeling Is Wonderful! 因為小弟也曽試過....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-2-2013 18:57 發表
1 當約會一位女仔出街時,不成功次數達5次
應否放棄追求她嗎?

2 知道一位女仔有對象時
  放棄追求她,是否正確?
1-reject 3 次可以即時收隊。
應該
有時d 野,你想果陣佢唔想,你冇準備的時候佢突然有心。
男人... 一次放幾條線出去不是錯,記住,係佢成為你女朋友之前,你識幾多女都得,你唔需要同一個「心儀對像」講忠心,大家冇責任的。

2-睇個人喜好,但在下建議唔好攪人地..
雖然大可以話「佢地感情堅固的話打風都唔甩」,btw 一段新衝擊vs 幾年感情,新的總是有吸引處,你明知人家有另一半重攪.. 一句到尾.. 牆腳。
換轉係你同女朋友一齊三幾年,講唔上淡如水但新奇感下降,你都唔想有條死靚仔日日送花接放工。

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:33 發表

無奈的浪漫....才是浪漫中的浪漫.....Trust ME....The Feeling Is Wonderful! 因為小弟也曽試過....

Yes

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:33 發表

http://www.youtube.com/watch?v=pEZrWLlIY2A

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:17 發表

所以在"聽天命之前還是必需要:" 盡人事..."

HAPPY SHOOTING!
乜叫好感,喜歡,愛?我不明白它們的意思

引用:
原帖由 Dave 於 9-2-2013 00:38 發表

應該
男人... 一次放幾條線出去不是錯,記住,係佢成為你女朋友之前,你識幾多女都得,你唔需要同一個「心儀對像」講忠心 ...
第一点:十份準確...
第二点:男朋友不同結左婚...結左婚就吾追得,拍緊拖仍只算單身....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 Dave 於 9-2-2013 00:38 發表

應該
男人... 一次放幾條線出去不是錯,記住,係佢成為你女朋友之前,你識幾多女都得,你唔需要同一個「心儀對像」講忠心 ...
c-ching講得幾好wor

引用:
原帖由 gtoray 於 9-2-2013 00:45 發表

http://www.youtube.com/watch?v=pEZrWLlIY2A
好歌一首....下次小弟開工時試下唱返呢隻...找返份譜出来先....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-2-2013 00:45 發表

乜叫好感,喜歡,愛?我不明白它們的意思
要返觀内照問自己....旁人答吾到您的......

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:53 發表

要返觀内照問自己....旁人答吾到您的......

但如果自己都唔知...

引用:
原帖由 gtoray 於 9-2-2013 00:21 發表

經典回顧~
阿公。。。。你post嗰D係咪少女漫畫泥架

引用:
原帖由 tango1997 於 9-2-2013 00:56 發表

阿公。。。。你post嗰D係咪少女漫畫泥架
橙路/ORANGE ROAD/古靈精怪
係經典漫畫啊~~ 類似TOUCH果D 啦

引用:
原帖由 sam524 於 9-2-2013 00:54 發表

但如果自己都唔知...
慢慢一定會知...( 雖然到時可能已經太遲....但吾緊要的....)

最近軍醫跟一位朋友的對話如下:

最近有朋友人問我,說他認識的一位舊朋友感覺很奇怪....

>如何奇怪?

友人曰:這位朋友沒見很久了,但多年來心裡經常無意地記掛著他、想找籍囗見他,但每次出來見面時自己又總是不願多留、有時更抗拒跟他太接近、接觸,好像多看一眼也有壓迫感,不太願意似的......。

在下問友人曰:>您這個朋友是同性還是異性.... ?

異性朋友.....

>您已中招,"傾慕"著她.....

胡說八道!

>絕無胡說...百份之百!

我跟她絕無可能!今世也沒可能的.....我發誓....!

>有可能什麼?沒可能什麼?緊張什麼?

你明白我意思的......!

>誰管您們有沒有可能!"傾慕"就是"傾慕",不用什麼有可能、沒可能、不用發生什麼事的......

胡扯............那怎麼辦?!

>不用怎麼辦....今時今日的您還能夠怎麼辨....?繼續"傾慕"下去吧!

那好像不太好吧......

>誰管您什麼好不好,一輩子"傾慕"下去吧,嘅浪漫又淒美,有益身心^^

還說笑....很風涼吧?!

>是又如何?無奈的浪漫....誰知您前世欠她什麼.....人生就是這樣.................小弟也曾試過....

HAPPY SHOOTING!

發新話題