發新話題

約會

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-2-2013 23:15 發表
大家講得岩
信 緣份 二字
好聽D係信緣份
難聽D係等運到....
引用:
原帖由 samsamyu 於 8-2-2013 23:31 發表

除左緣份,重要有D後天既...
否則一樣有緣無份
大個仔喇~~

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-2-2013 22:43 發表

不過,乜叫好感,喜歡,愛???
經典回顧~

附件

9-2-2013 00:24

9-2-2013 00:25

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 00:33 發表

無奈的浪漫....才是浪漫中的浪漫.....Trust ME....The Feeling Is Wonderful! 因為小弟也曽試過....

happy shooting!

http://www.youtube.com/watch?v=pEZrWLlIY2A

引用:
原帖由 tango1997 於 9-2-2013 00:56 發表

阿公。。。。你post嗰D係咪少女漫畫泥架
橙路/ORANGE ROAD/古靈精怪
係經典漫畫啊~~ 類似TOUCH果D 啦

引用:
原帖由 loveless 於 9-2-2013 09:42 發表

我乜都講得出口
但到今日都從未對人講過個愛字.
只會講"妳比一切更重要"
一個有事冇事就掛在口邊既單字,一個再問就口啞啞既單字, 對我黎講係廢話...
女人同男人唔同啊
佢地唔興”心照”ga
我同意唔應該時時掛在口邊
但有時候,愛是要說出口的

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 13:46 發表

咁從明天起一定要試試改変這習慣了......信我,"我愛妳"對女人好重要的,真係比一切情話更重要....

happy shooting!
同意啊
愛唔止要做,更要說~

引用:
原帖由 T-800 於 9-2-2013 13:53 發表

NO...您知否這故事未完的.....最精彩的在後面....

HAPPY SHOOTING!
話一講 完,和尚用手指著書生(一邊指著對方)說:你~就是那第二個男的,而你的女朋友就是那具女屍轉世,她這世是來報恩的,因為你只是幫她蓋件衣服,所以她當了你三年的女朋友,而她真正要報恩的,則是那第三個男的,也就是她現在的老公。書生聽完這席話之後,沉思許久,想通之後,病也就好了。

第二天,書生就相約他的前女友到海邊臨別抽波
完事後把她隊冧了,幫佢著好衫,仲埋好條屍~

發新話題