發新話題

[GHK] AKM......改改改..!

AMZING!!! 我都想砌支長 AKM~~
total 要使幾$到~~等我有預算去儲~~

引用:
原帖由 聶風 於 22-2-2013 10:58 發表

哈哈..條回鏜桿.係WE AK 用.唔關事...
哦...原來係WE

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 10:59 發表
如果真係計Total.....我估三支半原裝價錢的GHK AK的價錢差不多

引用:
原帖由 RCman 於 22-2-2013 11:06 發表

如果真係計Total.....我估三支半原裝價錢的GHK AK的價錢差不多
唔計支鏡差不多...

引用:
原帖由 聶風 於 22-2-2013 11:16 發表

唔計支鏡差不多...
再加支鏡比多兩支GHK AK

引用:
原帖由 RCman 於 22-2-2013 11:19 發表

再加支鏡比多兩支GHK AK
但係古代平18/F..$1000大元..

我支74U 都執既$ 都可以買多支啦.............
但落場時 發覺打得唔夠遠 所以想要支長野................

支鏡係真野!

引用:
原帖由 聶風 於 22-2-2013 11:22 發表

但係古代平18/F..$1000大元..
係呀,不過我見農曆年前只留下H1, T1無左了
但H1又加番多1K....貼近18樓

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 11:28 發表
支鏡係真野!
難道你以為是祖國貨嗎?

回覆 25# 的帖子

我真係以為係copy..............
真鏡玩唔起

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 10:59 發表
Ching唔計條骨基本上大部份件都可以買到..

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 11:38 發表
我真係以為係copy..............
真鏡玩唔起
真假都無問題啦,最緊要自己喜歡就得啦..要個款渣嗎..

回覆 27# 的帖子

真鏡 我想入支 XPS 但會被殺~
MI骨 見過一個網有但唔出境

引用:
原帖由 sk8er 於 22-2-2013 11:47 發表
真鏡 我想入支 XPS 但會被殺~
MI骨 見過一個網有但唔出境
XPS最平都4百幾美金,會被殺你重可能會死得好慘 ..MI骨同eotech都係唔出境..

發新話題