發新話題

老馬X吉打 M.E.U. SV

引用:
原帖由 聶風 於 27-2-2013 23:25 發表

兩條pin有銀色,師兄邊道有今日行成條槍街都唔見..不過唔記得買埋個銀色Magazine Catch.
好重料. ..都係同你支差不多..
Pin我見三斤有,要行入去入面櫃台仔出品。
Mag catch真係要換銀色的。
另,我反而無換hammer只用回原裝老馬的。

Ps. 真係好難得買到電鍍版呢,用心砌係值得
可能你果套已是最後一套?
如果沙鷹金身出番電鍍銀便好了!

佢得返兩套.一套下身有花.一套上身有花.我兩盒上下身互換就變左無花.比錢走人..

點解我睇唔到啲相??

RCman兄吉打身難唔難裝,因我只裝過PGC同傑電,有咩要注意..?

回覆 34# 的帖子

我覺得撞手神
一係就好順,一係執到死==

引用:
原帖由 kai_matt 於 28-2-2013 13:25 發表
我覺得撞手神
一係就好順,一係執到死==
師兄..唔好嚇我..

引用:
原帖由 聶風 於 28-2-2013 13:19 發表
RCman兄吉打身難唔難裝,因我只裝過PGC同傑電,有咩要注意..?
我也只裝過吉打,PGC及傑電。
PGC是無修直上
傑電要修滑軌,
至於吉打黑色我是無修直上的,
電鍍銀要修滑軌及滑架尾的溝漕。
另外,吉打銀色鋼件,Safety 的右邊要修

PS:所有裝入吉打的飛機坐都要Cut走一少部份的位置,吉打產品網頁有提示。

引用:
原帖由 Tinne 於 28-2-2013 12:11 發表
點解我睇唔到啲相??
不好意思,我的網上相溥可能近日多人睇左,
過左bandwidth容量,可能要等二三日至會睇得番

crazyman.............

引用:
原帖由 pyc9394 於 28-2-2013 14:34 發表
crazyman.............
crazy man indeed...

RCman, 影張你槍房既全相黎睇下...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 14:22 發表

我也只裝過吉打,PGC及傑電。
PGC是無修直上
傑電要修滑軌,
至於吉打黑色我是無修直上的,
電鍍銀要修滑軌及滑架尾的溝漕。
另外,吉打銀色鋼件,Safety 的右邊要修

PS:所有裝入吉打的飛機坐都要Cut走一少 ...
Ok 因去左旅行,返嚟唔明再請教你.唔該.

引用:
原帖由 聶風 於 28-2-2013 19:24 發表

Ok 因去左旅行,返嚟唔明再請教你.唔該.
旅途愉快

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 19:34 發表

旅途愉快
多謝...

RCman兄..件我買齊.不過發覺有好多位都入唔到.今晚返屋企至上圖請教你.

引用:
原帖由 聶風 於 11-3-2013 10:30 發表
RCman兄..件我買齊.不過發覺有好多位都入唔到.今晚返屋企至上圖請教你.
甘奇?我上下身無修直上哦(份肉係馬記MEU)!
不過因出電鍍,所以滑軌及滑套內側我有作輕度打磨的。

發新話題