發新話題

[KA] king arms gbb 彈匣問題

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 02:03 發表

KSC .25
又好似冇碎彈, 係AUTO收雞最後一飛有時係流出來
KSC D彈,非常麻麻

金球,WE會好好多

引用:
原帖由 4jai 於 2-3-2013 19:49 發表

KSC D彈,非常麻麻

金球,WE會好好多
Thx
試下先!

回覆 103# 的帖子

PROWIN  我試過ver1 and 2, 佢係stable, 比WA 音爆同後座力都細小小
係佢個匣身比較林, 易變型(用開底褲)

今日落左槍街打了個白鴿轉
井記鋼BOLT有貨鳥!!

引用:
原帖由 4jai 於 7-3-2013 01:53 發表
今日落左槍街打了個白鴿轉
井記鋼BOLT有貨鳥!!
魔鬼

引用:
原帖由 4jai 於 2-3-2013 07:49 PM 發表

KSC D彈,非常麻麻

金球,WE會好好多
KSC D彈偏細,成日JAM.....

引用:
原帖由 gtoray 於 7-3-2013 02:03 發表

魔鬼
換個角度諗我係天使

引用:
原帖由 4jai 於 7-3-2013 23:33 發表

換個角度諗我係天使
井成鋼bolt暗槍之前12水貨版個價先9xx有新飛機, 好過買R@軟bolt得個殼,
換個角度諗唔急買,等打爆合金bolt先買未遲

引用:
原帖由 gainax 於 9-3-2013 09:05 發表

井成鋼bolt暗槍之前12水貨版個價先9xx有新飛機, 好過買R@軟bolt得個殼,
換個角度諗唔急買,等打爆合金bolt先買未遲
如果RA啲鋼水有井勝咁硬,我會想買佢條一體真數BOLT架~~

可惜佢唔爭氣

呢個豬皮bolt 殻$250都好硬淨,
就算用原裝bolt都可以好耐用我兩支打左兩年多,放bolt 只要吾好玩網球拍的話

附件

9-3-2013 14:34

你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 114# 的帖子

當初我都係為真數先入條R@, 點知要用番R@飛機先最Fit, R@飛機本身都係伏...
之後入條井成, 質感無敵,硬度&fit位度好過R@ ,而家收左條全尺吋正哂(如係11跟槍版見過有埋熱處理lock角 )

引用:
原帖由 怒人甲 於 9-3-2013 14:34 發表
呢個豬皮bolt 殻$250都好硬淨,
就算用原裝bolt都可以好耐用我兩支打左兩年多,放bolt 只要吾好玩網球拍的話
豬P 亞鉛bolt,只要唔用金屬飛機&金屬擋片,唔比bolt頭完全受力都好耐玩 (除左個lock角),
無留意就好快爆唔理CNC鋁bolt定亞鉛

改左鋼bolt只係更長久耐用安心 , 所以其實蛇牌條加厚鋼bolt冇乜意思( 如圖2,受力連接位都係咁薄…)
反而用金屬飛機&擋片會加快收檔速度,官方講5萬飛就爆鋼bolt,豬P&VVA亞鉛bolt都頂到一兩萬飛…

鍾情老款M4

附件

14-3-2013 00:28

14-3-2013 00:28

引用:
原帖由 gtoray 於 14-3-2013 00:28 發表
鍾情老款M4

我老過你

引用:
原帖由 gainax 於 10-3-2013 03:38 發表
當初我都係為真數先入條R@, 點知要用番R@飛機先最Fit, R@飛機本身都係伏...
之後入條井成, 質感無敵,硬度&fit位度好過R@ ,而家收左條全尺吋正哂(如係11跟槍版見過有埋熱處理lock角 )
好彩冇買到ra果條ja,我用能量飛機....

頂,我果條係10全尺吋,少你個熱處理!!
不過都襟玩,我放bolt永遠都係襟制

要我拉膛放bolt,冇可能

發新話題