發新話題

[KA] king arms gbb 彈匣問題

期待阿公搞場CGF GBB GAME

回覆 120# 的帖子

有埋熱處理係更好, 冇都耐玩, 設計上比個掣緊係要禁, 要就住就住玩就唔爽

講開鋼bolt最近發現派米有新版, 導氣管口終於有開洞, 個bolt頭設計睇落比舊版硬正 ,
睇番上面鋁bolt爆左既相,會發現係後面偷位太多而爛, 豬P只係撞斷最前面, 下次有機會我都會試下

附件

15-3-2013 13:35

引用:
原帖由 4jai 於 14-3-2013 13:42 發表

我老過你
你班老骨頭

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 gainax 於 15-3-2013 13:35 發表
有埋熱處理係更好, 冇都耐玩, 設計上比個掣緊係要禁, 要就住就住玩就唔爽

講開鋼bolt最近發現派米有新版, 導氣管口終於有開洞, 個bolt頭設計睇落比舊版硬正 ,
睇番上面鋁bolt爆左既相,會發現係後面偷位太 ...
應該冇井勝咁樣係BOLT尾有個聚重,黎加強後座力?

加重Buffer,一樣有重槌效果....  

回覆 124# 的帖子

井成bolt 裝左加重件會太重, 派呢隻會比之前偷輕版重左都夠feel

另外其實VVA系統想增大後座力,用加重Buffer 例如HHR,會好過太過加重條bolt,
因為HHR 加重Buffer 可以順便解決槍機反彈問題

引用:
原帖由 gainax 於 17-3-2013 11:52 發表
井成bolt 裝左加重件會太重, 派呢隻會比之前偷輕版重左都夠feel

另外其實VVA系統想增大後座力,用加重Buffer 例如HHR,會好過太過加重條bolt,
因為HHR 加重Buffer 可以順便解決槍機反彈問題
我支井井又加重,又裝發怒槍buffer

會唔會太過份?

引用:
原帖由 4jai 於 17-3-2013 16:52 發表

我支井井又加重,又裝發怒槍buffer

會唔會太過份?
有冇問鋁神攞鋼身

回覆 127# 的帖子

對井成唔過份 對豬P就...

回覆 128# 的帖子

咁鬼貴點買得起

回覆 129# 的帖子

我一係唔玩,一玩就要真數
所以gp,za我唔作考慮

終於換左超級煲

回覆 132# 的帖子

快速反應部隊入手?
How much?

引用:
原帖由 gtoray 於 24-3-2013 01:54 發表
快速反應部隊入手?
How much?
好似1180
呀公你係買好快喇,唔好等喇,要信我呀!

唔信我你揼春架

引用:
原帖由 gtoray 於 24-3-2013 01:54 發表
快速反應部隊入手?
How much?
朋友放比我的

上左支槍度真係成個唔同哂

個氣氛, 少左玩具味, 色水好靚, 好似輕過啞鉛果條

同埋有維持友情既力量我試過一面力都冇

發新話題